Romper Bayi FIFA World Cup Dari Lil Amanda Collection

Hehehe. Sejak demam world cup ni ruby rajin juga tengok instagram penjual pakaian bayi. Nak pakaikan Adam romper negara Brasil.  Romper bayi FIFA World Cup dari Lil Amanda Collection menggunakan fabrik cotton tebal. Sedap dipakai dan sesuai untuk bayi. Tidak menyesal bertanya banyak semasa memilih pakaian untuk Adam. Hehehe.

Rekemen dari Lil Amanda Collection juga penting kerana mereka hanya menjual pakaian yang bersesuaian untuk bayi dan menjaga kualiti perniagaan mereka. Kalau corak cantik tetapi material kain tidak sesuai dengan bayi. Nanti cuaca panas badan naik ruam kita juga yang susah. Wuwuwuwuwu.

Lil Amanda Collection

Romper Bayi FIFA World Cup Negara Brasil RM 18
Romper World Cup RM 18
Romper Stylo RM 58
Kasut Prewalker Converse RM 25
Converse Booties Sekotak 2 pasang RM 28
Topi tu tak ingat harga dia berapa. Hahaha.

Starlight Cinema Dari Galaxy Life

Harga dari Lil Amanda Collection sangat berpatutan. Malah koleksi yang ditawarkan memang menarik. Tengok sahaja Instagram @Lilamandacollection banyak koleksi pakaian bayi dan kanak-kanak di jual. Adam yang baby boy pun ada banyak pilihan pakaian tau. Bukan baby girl je. Hehehe.

Anda boleh whatsapp Lil Amanda Collection dan membeli romper atau pakaian kanak-kanak mengikut negara yang anda sokong. Hahaha. Ruby sokong Netherlands dan Brasil. Maka Adam pun terjebak kena sokong Brasil juga tau! Sekarang beli untuk FIFA World Cup. Nanti nak beli pakaian Adam untuk raya pula. 🙂

Whatsapp : 018-2920449

www.facebook.com/lilamanda

@lilamandacollection

xoxo!

sign5

6 comments on “Romper Bayi FIFA World Cup Dari Lil Amanda Collection

    1. Ruby Post author

      Ruby ada jumpa romper baju melayu tapi mahal benor. Ni nak cuba suruh adik ruby jahit baju melayu romper. harap-harap eksperimen menjadi.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge