Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Rambut gugur sering mengganggu keharmonian sesebuah keluarga. Tambahan bila dah beranak pinak, rambut semakin hari semakin nipis. Sedih sangat bila situasi itu berlaku kepada Ruby. Ruby suka simpan rambut panjang dan berhias untuk suami. Tetapi sejak rambut gugur ni, nak berhias pun dah tiada mood kerana tiap kali sikat. Pasti 3 atau 4 helai rambut gugur. Minda pula berkata, tidak perlu sikat rambut kerana ia akan membuatkan Ruby botak je nanti. Maka, tiada lah lagi masa berhias di rumah. Semangat untuk dapatkan rambut yang sihat dan cantik mungkin akan kembali jika Ruby menyertai Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove kan? Jom kita sama-sama sertai kempen Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove!

Dove sedar ramai wanita mengalami isu ini. Justeru, Dove memperkenalkan kempen Dove Rambutmu, Mahkotamu yang bertujuan untuk memberi inspirasi kepada kaum wanita untuk kembali menyerlahkan keyakinan mereka apabila dapat mengatasi isu rambut gugur menerusi kempen “Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove”. 

Kempen tersebut membantu wanita untuk mengembalikan keyakinan diri dalam masa 14 hari menerusi satu siri aktiviti yang berada di luar keselesaan mereka. Aktiviti-aktiviti berkenaan bertujuan untuk meningkatkan keyakinan serta menguatkan azam mereka untuk mengatasi masalah rambut gugur dalam masa 14 hari dengan Dove Hair Fall Rescue System¹

Kempen ini diterajui oleh dua wanita, Suhainah dan Shariffah Nadia, yang juga sahabat baik. Mereka berdua berkongsi tentang cara mereka mengatasi masalah rambut gugur untuk mengembalikan keyakinan dan ketenangan jiwa. Kedua-dua wanita ini yang sudah berkahwin dan masing-masing mempunyai dua orang anak, turut merasakan bahawa isu rambut gugur ini menjejaskan hubungan dengan suami.

Suhainah dan Shariffah telah berjaya menyelesaikan beberapa siri aktiviti melalui Kempen Dove Rambutmu, Mahkotamu ‘Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove’. Caranya mudah sahaja!

“Dove percaya bahawa rambut adalah satu kesinambungan apa yang dirasai seorang wanita dari segi emosi mahupun fizikal. Berdepan dengan masalah rambut gugur memang sesuatu yang mencabar tetapi seperti yang telah dibuktikan oleh Suhainah dan Shariffah, lebih baik berkongsi dan memberi sokongan antara satu sama lain untuk mengembalikan semula keyakinan diri akibat keguguran rambut,” kata Ashlee Ng, Pengarah Produk Penjagaan Diri, Unilever (M) Holdings Sdn Bhd.

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove”

 

Layari www.facebook.com/DoveMalaysia

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Isikan maklumat peribadi anda dengan lengkap!

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Mudah kan? Anda cuma perlu selesaikan tugasan satu kali sehari sahaja. Macam Ruby, sebelum jam 12 malam Ruby selesaikan tugasan Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove. Sebab Adam dah tidur ketika itu. Hehehehe.

Tayangan video digital akan dicipta untuk peserta berdasarkan misi mereka yang telah disempurnakan selama 14 hari itu. Untuk memenangi salah satu hadiah, peserta perlu berkongsi video digital peribadi mereka itu di Facebook masing-masing. Lebih tinggi peluang mereka untuk menang apabila lebih banyak yang dikongsi.

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Hadiah-hadiah bernilai sehingga RM20,000 menanti pemenang.

Dove Hair Fall Rescue System

Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Syampu 375ml – RM 14.90
Perapi 180ml – RM 9.90
Tonik Rambut Intensif – RM 32.90

Dove Hair Fall Rescue System mengandungi teknologi terkini, Trichazole Actives yang menguatkan dan menyuburkan rambut dari akar hingga ke hujung rambut.

Bagaimana setiap produk ini berfungsi?

Syampu – membersihkan kulit kepala.

Perapi – selepas bersyampu membantu menghalang rambut putus dan menguatkan rambut dari akar ke hujung rambut, mengurangkan rambut gugur dengan ketara akibat rambut terputus dalam masa dua minggu2.

Tonik Rambut Intensif Leave-On – digunakan terus pada kepala dan bertindak untuk mengurangkan rambut gugur. Selepas hanya dua minggu, masalah rambut gugur berjaya dikurangkan dengan ketara dan rambut juga lebih kuat dari bahagian akarnya.

Selamat Berjaya!

www.facebook.com/DoveMalaysia

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

3 thoughts on “Serlahkan Diri Dalam 14 Hari Dengan Dove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.