Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Sebagai muslimah, tudung memang penting. Kalau boleh setiap hari nak beli sehelai tudung. Hahaha. Kali ini ruby nak kongsikan dimana ruby beli tudung bawal yang berkualiti dan murah. Ruby memang penggemar setia memakai shawl. Semasa Anne tunjukkan tudung bawal dari “the pretty pink box” ruby rasa material kain dan lebar tudung tersebut. Eh sesuai sangat kalau pakai macam shawl. Kebiasaan ruby taknak pakai tudung bawal sebab material kain keras dan kalau pakai macam shawl dia jadi mcm melekap sangat kat leher. Sebab shawl kan lilit-lilit banyak kali. Lepas tu bahagian bahu macam kembang je nanti. Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah ni wajib anda beli! RM 25 sahaja!

Bila dah cuba tudung bawal material Chiffon Crepe dan Bidang 48 cm. Maka terus ruby sambar 4 helai. Hahaha.

Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Masa mula-mula beli ambil warna ceria-ceria aje. Hehehe. Kemudian jom mix and match dengan pakaian ruby. Hehehehe.

Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Bagi ruby, ruby selesa pakai tudung ni stail shawl sebab boleh extra labuh. Hehehe. Ruby boleh susukan Adam bila-bila masa aje. Tudung ini pula material chiffon crepe, jadi tidak panas dan selesa sepanjang masa.

Dapatkan Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah dari @ThePrettyPinkBox Instagram dengan harga RM 25 sehelai. 🙂

@theprettypinkbox

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

5 thoughts on “Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

    Mazni Azmi

    (July 15, 2014 - 12:30 pm)

    Tudung yang labuh senang untuk breastfeeding mom kan.

    Tak perlu risau orang nampak
    Mazni Azmi´s last blog post ..Hilangkan Kelemumur Cara Memakai Tudung Yang SelesaMy Profile

      Ruby

      (July 16, 2014 - 3:01 am)

      Sesuai sangat sis, bila baby dah besar. Ruby dah tak berapa selesa nak pakai poncho. Hmmm.

    Yana Yassin

    (July 8, 2014 - 8:06 am)

    Amboi,.. dah macam duta tudung plak…. hahhahahaa . Tapi memang betul tudung nie best , kita yang x biasa pakai shawl pun selesa pakai seharian . Tahniah ThePrettyPinkBox .
    Yana Yassin´s last blog post ..Sakit hati jer !!!My Profile

      Ruby

      (July 8, 2014 - 11:15 am)

      Mana yang best je ruby review. Wakakaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.