Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Sebagai muslimah, tudung memang penting. Kalau boleh setiap hari nak beli sehelai tudung. Hahaha. Kali ini ruby nak kongsikan dimana ruby beli tudung bawal yang berkualiti dan murah. Ruby memang penggemar setia memakai shawl. Semasa Anne tunjukkan tudung bawal dari “the pretty pink box” ruby rasa material kain dan lebar tudung tersebut. Eh sesuai sangat kalau pakai macam shawl. Kebiasaan ruby taknak pakai tudung bawal sebab material kain keras dan kalau pakai macam shawl dia jadi mcm melekap sangat kat leher. Sebab shawl kan lilit-lilit banyak kali. Lepas tu bahagian bahu macam kembang je nanti. Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah ni wajib anda beli! RM 25 sahaja!

Bila dah cuba tudung bawal material Chiffon Crepe dan Bidang 48 cm. Maka terus ruby sambar 4 helai. Hahaha.

Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Masa mula-mula beli ambil warna ceria-ceria aje. Hehehe. Kemudian jom mix and match dengan pakaian ruby. Hehehehe.

Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Bagi ruby, ruby selesa pakai tudung ni stail shawl sebab boleh extra labuh. Hehehe. Ruby boleh susukan Adam bila-bila masa aje. Tudung ini pula material chiffon crepe, jadi tidak panas dan selesa sepanjang masa.

Dapatkan Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah dari @ThePrettyPinkBox Instagram dengan harga RM 25 sehelai. 🙂

@theprettypinkbox

xoxo!

sign5

5 comments on “Tudung Bawal Chiffon Crepe Bidang Besar Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge