Ulang Tahun ke-25 Spritzer

Spritzer Group, pengeluar air mineral terbesar di Malaysia menyambut  “Ulang Tahun ke-25 Spritzer” telah melancarkan sambutan memperingati suku abad pencapaian Spritzer di ruang legar Sunway Pyramid, yang menampilkan pameran 5 hari bermula 20-24 Ogos 2014. Pelawat ke pameran itu juga boleh berseronok di photo booth Spritzer, memenangi hadiah dengan bermain permainan papan ular dan juga mengambil bahagian dalam cabutan bertuah. Selain itu, pembeli boleh membeli produk Spritzer dengan tawaran istimewa daripada AEON.

Star?eng-01 15 selebriti

“Spritzer sentiasa bangga menjadi air mineral semula jadi Nombor 1 di Malaysia, dan berterima kasih kerana masih memperoleh kepercayaan dari berjuta-juta rakyat Malaysia sejak kami mula pembotolan air mineral semula jadi 25 tahun yang lalu. Spritzers berkualiti unggul dan telah menghasilkan pelbagai produk yang inovatif bagi memastikan tiap keluaran produk Spritzer sesuai untuk rakyat Malaysia dari semua lapisan masyarakat. Who Drink Spritzer? Tema kempen yang sesuai untuk semua. Kami juga ingin menerapkan kepentingan bahawa minum air yang mencukupi adalah untuk kesihatan yang baik. Spritzer juga ingin mengucapkan terima kasih di atas kepercayaan dan sokongan yang tidak berbelah bahagi oleh rakyat Malaysia. Tujuan pameran selama 5 hari ini diadakan adalah ingin berkongsi dengan anda bahawa perjalanan Spritzer lebih suku abad yang lalu dan komitmen kami ke arah kesihatan, melindungi alam sekitar dan memelihara kesucian sumber air kita – dan sudah tentu, menjemput orang ramai untuk meraikan ulang tahun ke 25 Spritzer!” kata Dr Chuah Chaw Teo, Pengarah Eksekutif, Spritzer Bhd.

Who Drink Spritzer? Kempen melibatkan 15 personaliti terkemuka dari pelbagai bidang seperti hiburan, fesyen, kecantikan, peragaan, teknologi, media dan penerbitan, fotografi, persembahan seni dan sukan. Mereka adalah Winnie Loo, Amber Chia, Sazzy Falak, Key Ng, Carven Ong, Iko Dalam, Dylan Fan, Claude Berube, Alvin Loh, Alam Wakaka, Namee Roslan, Zulkifli Bujang, Bro Framestone, Ruby.MY dan Christopher. Galeri gambar 15 personaliti ini akan dipamerkan bersama-sama dengan kapsyen faedah air minum Spritzer.

ruby-spritzer

Alhamdulillah syukur.. Duta Spritzer? Who Drink Spritzer? Hehehehe. Ruby dilantik sebagai Spritzer Green Buddy. Kalau kawan-kawan semua nak panggil duta tu, rasanya okay juga. Hahaha. Actually ceritanya begini… Ruby memang suka sangat minum air spritzer sampaikan join trip ke Taiping untuk ketahui betul ke air spritzer dari kubur cina. ni ada blog post berkenaan lawatan kami kesana http://ruby.my/2014/03/air-spritzer-bukan-dari-sumber-kubur-cina/.

Ulang Tahun ke-25 SpritzerWho Drink Spritzer?

Saya! Hehehe. Saya membesar dengan air minuman Spritzer. Malah setiap iklan-iklan televisyen Spritzer ruby masih ingat lagi. Hehehe. Iklan minuman POP tu paling popular ketika zaman sekolah rendah. Sehinggakan ada yang membawa botol kecil POP tu sebagai botol air harian sebab botolnya yang comel dan plastik pembalut tu warna pink. Biasa la kan zaman sekolah rendah. Hehehe. Setiap inovasi terkini Spritzer ruby ikuti. Kini ruby lebih suka menikmati Spritzer Fibre. Itu adalah pilihan ruby. Air Mineral Spritzer ni sangat mudah untuk didapati. Mana-mana pasaraya, kedai runcit, stesen minyak pasti ada.

Ulang Tahun ke-25 Spritzer Ulang Tahun ke-25 Spritzer

Spritzer menerima pensijilan ISO 9002 pada tahun 1997 dan menerima Anugerah Aqua dari International Bottled Water Association pada tahun 1999. Spritzer diiktiraf bagi pengeluaran mereka yang unik yang automatik dan dilengkapi dengan state-of-art teknologi pembotolan. Air mineral diperoleh 420 kaki bawah tanah di sebuah bank tanah 330 ekar hutan hujan tropika yang bersih dan subur. Air kemudian akan melalui proses penapisan piawaian antarabangsa, dan diuji oleh pakar profesional yang berkelayakan.

Ulang Tahun ke-25 Spritzer

Terima kasih Spritzer kerana memilih Ruby.MY sebagai Green Buddy! Hehehe.

www.spritzer.com.my

www.facebook.com/Spritzer

www.facebook.com/Spritzer.Fibre

www.facebook.com/Spritzer.Pop

twitter.com/SpritzerWater

xoxo!


sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 thoughts on “Ulang Tahun ke-25 Spritzer

    ahmad

    (December 31, 2015 - 4:28 pm)

    gembiranaya

    Weiwen Ngio

    (September 17, 2014 - 12:56 am)

    hi, Ruby. u look good in that poster haha. I saw u that day at Sunway !! haha …What do you think of the event? Is it fun?

    Tudung Labuh Online

    (August 23, 2014 - 3:20 pm)

    Sprtizer memang pandai buat positioning..

    Dan branding. Selain botolnya yang mesra kita semula

    Mesra blogger jua.

    Tahniah sis ruby kerana terpilih menjadi green buddy
    Tudung Labuh Online´s last blog post ..Koleksi Tudung Inspirasihana Butik Kuala LumpurMy Profile

    akubiomed

    (August 22, 2014 - 12:14 pm)

    Kenapa gambar model didalam setting infra red? Ada motif tertentu ingin disampaikan?
    akubiomed´s last blog post ..Laporan buat duit tanpa modalMy Profile

      Ruby

      (August 22, 2014 - 3:40 pm)

      akulens, infrared? tu black and white. actually ni green buddy ada pegang pokok. tapi tangan dah kat muka, pokok takda. hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.