Bawa Adam Jalan-Jalan Naik LRT

Bawa Adam Jalan-Jalan Naik LRT. Pertama kali! LRT memang tidak boleh pisahkan dengan Ruby. Dari darjah 4 dah naik LRT. Hehehe. Kebetulan hari ini ada acara di Avenue K. Ruby malas nak memandu kereta. Jom naik LRT. Hehehe.

Adam memang muka teruja kalau berjalan. Tambahan kalau kita dukung dia. Hurmm tak duduk diam tengok kawasan sekeliling dia. Tengok kereta, tengok orang lalu lalang dan bila LRT bergerak dia well behave. Just relax dan nikmati perjalanan ni.

image

image

Terasa berat betul baby Adam ni. Ruby dukung ke masa ke LRT. Bawa dia jalan, kemudian dah kebas lengan. Memang perlu ada seorang pembantu la kalau nak kemana-mana. Bila dah beli tiket LRT. Ruby cepat-cepat ke tandas untuk pakai boba. Lilit boba sampai siap. Rancang nak pakai bila sampai di stesen LRT KLCC. Hehehe.

Lihatlah rupa Adam tu. Separuh perjalanan mata dah kuyu. Hehehe. Nak tidur la tu. Sampai KLCC ruby masukkan Adam dalam boba. Terus dia tidur! Yennadei! Nak pergi Avenue K ni ha, dia tidur pula! Grrr.

Well, pengalaman hari ini memang menakjubkan! Tidak sangka ruby gagah buat semua ni. Jam 9 malam telefon suami untuk ambil kami. Wakakakaka. Walau apa pun suami lah penyelamat ruby untuk hal bab-bab last minute ni. Terima kasih Ayah!

xoxo!

image

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Nokia Lumia 925 & Samsung Galaxy S4

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.