Hari 10 : Apa Di Dalam Handbag

Apa Di Dalam Handbag? Macam-macam ada. Tapi bila ditanya apa di dalam hand bag kan, ada juga bezanya isi kandungan dalam bag ketika remaja, bekerja dan bila dah ada anak ni ha. Memang banyak beza. Kalau anda tanya sekarang apa di dalam handbag? sebenarnya dah tidak pakai handbag! Wakakaka. Tanyalah soalan apa di dalam bag pampers. Hahaha.

Ruby sekarang kalau kemana-mana memang paling malas dah nak bawa handbag. Hurmmm rasa tidak selamat. Sebab kena dukung Adam dan kadang-kadang tolak stroller. Jadi ruby tumpang simpan barang-barang penting dalam bag pampers Adam. Hehehe.

Bila soalan ini diajukan, ruby tiba-tiba rasa nak buka almari dan tengok koleksi bag-bag ruby. Banyaknya sampai tidak muat almari. Hahaha.

Dalam Bag

Dalam bag ruby wajib ada wallet, kunci, charger henfon, beberapa henfon, power bank, buku organiser dan bag mekap. Dama bag mekap ni semua ada. Nak wet tissue? Saya ada! Hehehehe.

Jadi itu je lah yang ada dalam bag ruby. Masukkan kat dalam bag Adam campur la dengan pampers, poncho untuk feeding dan sepersalinan baju dia.

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

4 thoughts on “Hari 10 : Apa Di Dalam Handbag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.