Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Dari GlassesOnline

Ruby memang suka sangat dengan jenama Ray-Ban. Sebab jenama ini senang untuk didapati tetapi risiko untuk mendapat tiruan memang senang la kan. Berlambak di pasar malam. Jadi, jika anda suka kan jenama Ray-Ban. Why not support yang original? Harga pun tidak terlalu mahal kerana Ray-Ban memang kerap adakan promosi jualan separuh harga! Ruby dah jumpa spek mata idaman iaitu Original Ray-Ban New Wayfarer Classic dan Ruby beli di GlassesOnline jer!

GlassesOnline menawarkan pelbagai jenama dan harga yang berpatutan. Jika anda nak tahu, GlassesOnline menjual semua produk spek mata yang original! Isnin lepas ruby dah terima Ray-Ban RB2132 New Wayfarer Classic 901/58 Polarized melalui GDex. Senyum lebar bila menerima parcel. Kotak bungkusan dari GlassesOnline sangat kemas dan mereka membalut spek mata ruby dengan bubble wrap juga! Bagus kan!

Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original-Ray-Ban-New-Wayfarer-Classic-5 Original Ray-Ban New Wayfarer Classic

Bagaimana ingin tahu spek mata Ray-Ban RB2132 New Wayfarer Classic 901/58 Polarized ini original atau tidak?

1. Kotak silver diatas yang tidak berkilat dan tiada logo kitar semula.

2. Bekas spek mata bewarna hitam atau coklat dan fabrik bahagian dalam adalah warna hitam. Bukan merah red velvet tu.

Itu diantara cara nak tahu Ray-Ban original ke tidak.

Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original Ray-Ban New Wayfarer Classic

Ray-Ban RB2132 New Wayfarer Classic 901/58 Polarized

Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Original Ray-Ban New Wayfarer Classic

Stylo tak? Hahaha. Ruby pilih spek mata ni 55mm. Rasa macam sesuai sangat dengan muka. Hahaha. Selesa memandu dan berjalan-jalan dengan spek mata Ray-Ban RB2132 New Wayfarer Classic 901/58 Polarized ni.

NEW Wayfarer CLASSIC – RB2132

Menggunakan bentuk ikonik yang sama seperti Wayfarer klasik, cermin mata hitam ini menawarkan versi terkini yang merangkumi kerangka yang lebih kecil dan bentuk mata lebih lembut sedikit.

Bingkai hitam klasik dalam kanta hijau kristal, dua kecerunan, G-15 gaya polarisasi dan cermin. Semua cermin mata hitam Ray-Ban Wayfarer New Classic direka untuk menawarkan tahap kejelasan visual dan perlindungan yang tinggi.

www.glassesonline.com.my

www.facebook.com/glassesonline.com.my

www.twitter.com/GlassesOnlineMY

www.instagram.com/glassesonlinemy

xoxo!

sign5

5 comments on “Original Ray-Ban New Wayfarer Classic Dari GlassesOnline

  1. Sauadi Hamid

    Assalamualaikum
    Saya pakai cermin mata. Ada tak Ray Ben menyediakan produk cermin mata yang boleh saya pakai tanpa membuka cermin mata asal saya. Maksudnya pakai 2 lapis.
    Terima kasih

    Reply

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge