Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Dah lama ruby tidak menggunakan apa-apa medium untuk ping blog selain di facebook, twitter dan google plus. Nak tambah visitor blog, tetapi taknak la sampai sarat iklan sana sini. Jadi ruby masih kekalkan 3 medium tersebut sahaja. Teringin ping blog dekat kelab blogger tapi tiada masa pula. Semua auto ping je. Kan mudah? Hahaha. Nampak tak kemalasan melanda? Sekarang ruby dah ada ping blogpost di aplikasi android EDISI BLOG. Pernah dengar aplikasi EDISI BLOG?

Ruby nak kongsikan dengan anda aplikasi EDISI BLOG ni. Memang sangat mudah untuk digunakan! Walau apa pun, sila klik link ini untuk muat turun aplikasi di telefon canggih anda. Hehehe.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edisi.blog

Cara-cara adalah seperti berikut.

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

 

 

Muat turun

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Daftar

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Daftar masuk

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Lihat tetapan untuk muat naik gambar profil

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Diantara rakan blogger yang telah daftar!

Jom ping blogpost anda!

Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Aplikasi mobile untuk anda mempromosikan blog entri dan mendapatkan pelawat ke blog anda melalui mobile phone.
1. Ping Blog – Untuk ping content blog anda, sebaik sahaja ping, entri anda akan dipapar di laman utama app.
2. Popular – Senarai entri yang popular pada hari tersebut.
3. Blogger – Senarai blogger yang boleh anda layari di app ini.
4. Kategori entri – Terdapat lebih dari 10 kategori utama yang anda boleh layari dan lawat.
5. Kolaborasi – Rakan kolaborasi #kelabbloggerbenashaari
6. Entri – Segala entri yang dipaparkan di aplikasi ini adalah hakmilik blogger itu sendiri dan pihak pembangun aplikasi tidak bertanggungjawab di atas salahlaku atau jika disalahguna oleh pihak lain.
7. Versi : Versi 1.0

Mudah kan? Jadi apa tunggu lagi, jom muat turun sekarang!

xoxo!

sign5

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

14 thoughts on “Ping Blogpost Di Aplikasi Android EDISI BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.