RASA Kandaq The Curve

Ruby mula-mula makan di RASA The Curve dah terus suka kiosk KANDAQ ni.  RASA Kandaq The Curve ni paling sedap ruby makan adalah Mee Rojak. Harga RM 5 segunung pinggan. Memang makan berkongsi dua orang dengan suami.

Tambahan suami bekerja berdekatan The Curve, jadi ruby pun kerap juga la kirim rojak. Dari lepas kahwin, hamil dan sekarang. Hahaha. Sedap oh oh oh.

image

image

image

Inilah lokasi kedai KANDAQ. Wajib anda cuba! Restoran di sekitar The Curve kan ramai orang. Jadi kita makan di medan selera! Harga pun berpatutan dan ruang disini selesa. hehehe.

image

Sos kuah rojak, isi kandungan dia. Ada telur, kueh goreng, cucur, taugeh, timun, tauhu dan mee. Memang sedap!

Selain dari Rojak Mee, ada juga makanan lain seperti roti canai, nasi kandar, nasi beriyani, ayam madu, nasi berlauk, minuman panas dan set makanan murah-murah untuk menu tengahari. Hehehe. Kalau anda datang ke The Curve pada waktu makan tengahari, boleh la ke KANDAQ. Jimat belanja. Murah dan sedap pula tu. Lokasi untuk meeting pun sesuai juga kan? Nak dating pun boleh. Hahahaha. Dating sambil minum teh tarik. Gitewww.

Lot 148,149&153, RASA Food Arena, 1st Floor, The Curve, Jalan PJU 7/3, Mutiara Damansara. Petaling Jaya, Malaysia.

Cubalah ya! Hehehe
xoxo!

image

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Nokia Lumia 925 & Samsung Galaxy S4

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 thoughts on “RASA Kandaq The Curve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.