Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday’s

Suka makan di TGI Friday’s Malaysia?? Bersempena dengan ulangtahun ke TGI Friday’s 20 Years Of Awesomeness, pihak TGI Friday’s telah menganjurkan program untuk semua pelanggan setia! Tidak kira peringkat umur! Anda ada kreativiti? Ada idea? Ada kamera? Ada instagram? Jadi anda layak untuk menyertai promosi terkini dari TGI Friday’s dengan hanya buat perkara seperti berikut!

Jom kita dapatkan RM 20 baucar apabila anda makan disana! Caranya mudah sahaja! Untuk dapatkan baucar RM 20, jom buat topi parti yang paling kreatif! Program ini bermula dari 27 Oktober 2014 hingga 13 November 2014. Tidak kira bila-bila masa anda berkunjung ke TGI Friday’s. Waktu makan tengahari? Petang? Malam? Boleh aje! Cara-cara adalah seperti berikut :

Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's
1. Dapatkan Topi Parti dari cawangan TGI Friday’s yang anda kunjungi.

Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's
2. Dekorasi topi anda! Kreatif tau!

Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's
3. Ambil gambar dan upload ke Instagram dengan hashtag #Fridays20th

Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's
4. Tunjukkan gambar instagram anda di kaunter bayaran dan anda akan dapat baucar RM 20 dari TGI Friday’s yang boleh digunakan pada 27 Oktober 2014 hingga 28 November 2014.

Menarik dan mudah kan? Ruby lukis topi parti ini sementara makanan tiba. Mula-mula macam blur tiada idea. Bila idea dah datang, haaa.. Terus mula ambil marker dan crayon! Macam budak sekolah tabika pula rasa. Hahahaha. Macam biasa, warna pelangi dan warna warni menjadi pilihan tema Ruby. Jika anda kreatif lebih sedikit dari Ruby, mesti lagi cantik topi parti anda! Lepas tu terus pandai untuk DIY topi parti. Boleh la guna skill ini untuk majlis hari lahir anak-anak ke kan?? Hehehe. Bagus kan??

Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday's

Okay dah selesai melukis dan mewarna. Jom makan! Ruby makan Sizzling Chicken dan minum air Ice Lemon Tea! Kenapa Ice Lemon Tea? sebab boleh refill. Hahaha. Staff TGI Friday’s The Gardens pun dah biasa dengan Ruby. “Cawan bocor la akak, tolong refill. Hahahaha”. Selamat menjamu selera!

Rujuk Terma & Syarat Promosi – http://on.fb.me/ZQDsFU
#Fridays20th #TGIFridaysMY #TGIFMY

xoxo!

wpid-sign5-1.png.png

4 thoughts on “Dapat Baucar RM 20 Dari TGI Friday’s”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.