Dapatkan Collection Fashion LookBook Percuma

Masih ingat lagi peraduan Collection LookBook yang mereka mencari 4 orang pemenang untuk menghiasi buku “Collection Fashion LookBook” tu? Sekarang Collection Cosmetics sudah ada pemenang dan buku itu pun sudah di cetak. Beruntung sangat 4 orang pemenang dapat bergambar dengan Collection Cosmetics Ambassador iaitu Nelydia Senrose. Jadi, bagaimana anda boleh dapatkan Collection Fashion LookBook PERCUMA?

Collection Fashion LookBook ini menampilkan tips untuk memakai mekap dan pakaian mengikut empat tema. Tema tersebut adalah Candy Crush, Georgeously Sweet, Glamour Glitz dan Rocker Chic. Nampak mudah kan tema-tema ni? Tetapi susah tau. Hahaha. Ruby pun tewas. Hahahaha.

Berbalik kepada Collection Fashion LookBook, isi kandungan adalah seperti berikut. Menarikkan? Tema ni sesuai untuk anda semua. Sesuai juga untuk majlis-majlis keraian macam wedding atau event blogger. Hehehehe.

Dapatkan-Collection-Fashion-LookBook-Percuma-4 Dapatkan-Collection-Fashion-LookBook-Percuma-5 Dapatkan-Collection-Fashion-LookBook-Percuma-2 Dapatkan-Collection-Fashion-LookBook-Percuma-3

 

Di dalam buku ini juga ada butiran lengkap jenis mekap yang digunakana. Malah anda juga akan di ajar untuk gunakan produk bagaimana. Mudah kan?

Cara-cara untuk dapatkan Collection Fashion LookBook adalah membeli apa sahaja produk kecantikan Collection Cosmetics di mana-mana cawangan Watson’s dan kedai F Block. Koleksi Collection Cosmetics sangat mudah untuk didapati. Ruby suka borong mascara Collection Cosmetics “Collection Does It All Mascara” sebab cantik sangat mata ni jadinya. Kalau seunit dah RM 29.90. Jadi beli lah dua unit supaya lebih RM 50. Hehehehe.

Collection Cosmetics Look Book 1 Collection Cosmetics Look Book

Jom dapatkan Collection Fashion LookBook. Sementara stok masih ada!

www.facebook.com/CollectionCosmeticsMY

www.collectioncosmetics.co.uk

instagram.com/collectionmalaysia

#CollectionLookBook #CollectionMY

Own It, Work It, Love It

xoxo!
wpid-sign5-1.png.png

P/S : Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge