Sponsored Video : Kotex Soft & Smooth Baru

Setiap wanita pasti pernah mengalami situasi tidak selesa semasa datang haid. Kali ini Ruby nak kongsikan video pendek Kotex Soft & Smooth baru dengan anda semua. Hehehe. Bukannya mudah ingin menjaga kebersihan dan keselesaan semasa datang haid. Ada kalanya sehingga boleh merangsang emosi yang tidak stabil. Marah dan moody? Itu perkara biasa. Tetapi untuk orang yang sedang datang haid perlu ada kawan baik bersama. Kawan ketika untuk cek sama ada ada kebocoran di pakaian ke tidak. Hahaha. Itu je.

Tuala wanita terkenal iaitu Kotex telah menganjurkan kempen terkini iaitu “Beat the Gush” yang memberi perlindungan optimum kepada semua wanita. 3 fungsi utama adalah

1. Rapid Absorb Core adalah fungsi yang membantu penyerapan dengan serta-merta dan secara langsung pancutan darah haid untuk perlindungan yang optimum! Kita sedia maklum bila aliran deras dan ada ketulan ovum, mesti kita sendiri dapat rasa “sesuatu”. kan kan kan?

2. Micro-Dri Cover mempunyai lebih 3,000 lubang mikro untuk penyerapan cepat dan berkesan.

3. Infinity Lock System menyediakan perlindungan dari semua arah agar dapat memberi perlindungan daripada kebocoran.

Rugi lah kalau waktu datang haid ini tidak boleh bersukan dan berfesyen kan? Asyik risau kebocoran. Kebiasaannya hari pertama datang haid memang kami wanita akan memilih untuk berehat. Tetapi jika kerja banyak? Mana boleh nak rehat-rehat. Perlu sentiasa bersedia! Tuala wanita Kotex Soft & Smooth wajib ada di dalam bag!

Aileen See, Marketing Manager, Kimberly-Clark Malaysia
Aileen See, Marketing Manager, Kimberly-Clark Malaysia

 

“Setiap wanita pasti pernah melalui pengalaman aliran deras dan berketul-ketul, Kotex® berbangga untuk menawarkan penyelesaian kepada masalah ini bersama-sama dengan rangkaian baru Kotex® Soft & Smooth, agar wanita dapat menghadapi hari dengan keyakinan! ”

“Apatah lagi, dalam penjagaan feminin, Kotex® memahami bahawa kita pasti mempunyai pengalaman ‘tiba-tiba aliran deras’ atau detik-detik yang tidak menentu. Tetapi kita tidak boleh membiarkan perkara itu menghalang kita daripada melakukan apa-apa, sama ada hari keluar dengan teman wanita, melakukan sesuatu kerja atau beriadah bersama keluarga. Kini anda tidak perlu bimbang lagi kerana variasi Kotex® Soft &Smooth akan menyelesaikan kerisauan anda!” kata Aileen See, Pengurus Pemasaran, Kimberly-Clark Malaysia.

Beat the Gush with the New Kotex Soft & Smooth - Low Ngai Yuen from WOMENgirls, celebrity Diana Danielle and Aileen See (Mktg Mgr, Kimberly-Clark Msia)
Beat the Gush with the New Kotex Soft & Smooth – Low Ngai Yuen from WOMENgirls, celebrity Diana Danielle and Aileen See (Mktg Mgr, Kimberly-Clark Msia)

Dapatkan maklumat lanjut mengenai Kotex® Malaysia Facebook www.facebook.com/KotexMalaysia halaman atau di www.kotex.com.my untuk berita dan maklumat terkini mengenai bagaimana untuk ‘Beat The Gush’. Anda juga boleh dapatkan inspirasi dengan cerita wanita-wanita lain di ‘Beat The Gush’ video . Gunakan hashtag #BeatTheGush di laman instagram untuk menyertai peraduan klip pendek kempen ini. Mungkin anda bertuah untuk memenangi hadiah menarik dari Kotex!

The New Kotex Soft & Smooth range
The New Kotex Soft & Smooth range

Semua koleksi Kotex Soft & Smooth boleh didapati di semua kedai-kedai utama. Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi 1-800-82-1188 (Isnin hingga Khamis, 9 pagi hingga 5 petang).

Artikel ini ditaja oleh Kotex, akan tetapi penulisan ini adalah dari pendapat Ruby sendiri.

xoxo!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.