Jatuh Cinta Dengan Keenakan Budieylicious

Ruby kalau bab pastries ni memang memilih. Tambahan makanan western. Kalau boleh nak selera cara Malaysia. Pedas tu yang penting. Hahaha. Hari ini tanpa plan, ruby buat kejutan picnic di Taman Metropolitan Kepong tu bawa makanan yang ditempah dengan Budieylicious. Hehehehe. Ruby dan suami jatuh cinta dengan keenakan Budieylicious punya makanan! Ngap sekali dah ummmmmmmmmmm.

image

image

image

image

Baked Potato Ayam – RM 22.00
Baked Potato Daging – RM 20.00
Lapis Cheese Daging – RM 15.00
Lapis Cheese Ayam – RM 15.00
Cream Puff- RM 10.00
Potato Cheese – RM 15.00

Semua yang ruby beli ni sedap. Cream puff dia besar dan tak kedekut cream. Melimpah-limpah makan. Hehehe. Lepas tu potato cheese panas-panas makan memang sedap. Licin selesai di Taman Metropolitan tadi. Hehehe. Kemudian lapis cheese daging dan ayam ruby memang mengidam dari beberapa bulan selepas EH EH Bazaar. Kira repeat order la kan. Dan terkini ruby jatuh cinta dengan baked potato ayam dan daging. Sedap sangat!

image

Baked potato ayam dan daging kentang dia besar, lepas tu ayam dan daging kisar banyak. Ada 2 3 hirisan cili merah untuk bagi rasa pedas sikit je. Kemudian selimutkan dengan cheese! Ya Allah. Boleh bayangkan tak betapa sedapnya?

Anda semua patut cuba Budieylicious.

instagram.com/budieylicious
facebook.com/Budieylicious

xoxo!

wpid-sign5-1.png.png

P/S : Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

10 thoughts on “Jatuh Cinta Dengan Keenakan Budieylicious

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.