Pearl Bracelets Dari FurAlice

Sebenarnya Pearl Bracelets dari FurAlice ni ruby patut pakai masa event Party Of The Century Jumaat lalu. Tetapi disebabkan Pos Laju tak mai rumah lagi, ruby pakao gelang yang mana ada je untuk tema 1920’s Great Gatsby.

Hari ni ruby ambil parcel FurAlice di Pos Laju. Teruja sangat nak tengok gelang yang ruby pilih. Hehehe.

Pemilihan gelang ni tak ambil masa lama pun. Ruby cakap nak material dari mutiara dan bagi contoh gambar screenshot instagram kepada team FurAlice. Jadi ruby cakap nak warna cream.

image

Next selepas email team FurAlice mereka buatkan gelang 3 contoh ikut warna pilihan ruby.

image

Kemudian ruby pilih yang warna cream mix dengan warna peach.

image

Tadaaaa. Hehehe. Dah dapat warna pearl kegemaran, kemudian kena pilih batu Swarovski warna apa. Hahahaa. Nak pink atau warna peach????

Finally ruby pilih yang ini. Hehehehe.

image

Hehehe. Cantik tak?

Parcel yang ruby dapat pun sangat kemas dan terjaga. Siap ada bubble wrap. Hehehe.

image

image

image

image

Hehehehe dah pakai dah gelang ruby. Untuk gelang ruby nilai dia RM 112 dan kos pos laju RM 6.

FurAlice menawarkan aksesori bracelets swarovski dan natural pearl gemstones. Selamat cuci mata di FB dan Instagram FurAlice.

www.facebook.com/FurAlice
www.instagram.com/thefuralice

xoxo!

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 thoughts on “Pearl Bracelets Dari FurAlice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.