Dr Alice Face Lifting Program

Akhirnya, ruby akui ruby tertarik dengan Dr Alice Face Lifting Program. Ruby hadir ke Dr Alice Ageless Medi Spa. Kehadiran ruby disambut mesra oleh pembantu Dr Alice. Ruby diarah untuk menukar pakaian dan memakai pakaian yang disediakan. Macam pakaian masuk wad gitu. Hehe.

Kemudian sesi ambil gambar wajah muka dan sesi rawatan diteruskan. Pertama sekali, pembantu Dr Alice akan mencuci wajah ruby. Kemudian barulah Dr Alice masuk bilik rawatan dan memulakan sesi Face Lifting Program.

Ini adalah pertama kali ruby melakukan rawatan untuk muka. Main concern ruby adalah uneven skintone, parut dan eye bag bawah mata. Bila buka spek mata ini, anda akan lihat perubahan wajah yang ketara. Hahaha. Nampak benar dah semakin lanjut usia. Tapi jangan risau. Lepas rawatan Face Lifting Program confirm muda remaja kembali.

image

image

Semasa sesi rawatan. Perasaan memanglah takut, tetapi lagi takut bila Dr Alice memulakan rawatan. Ruby ingatkan takkan rasa apa-apa. Tapi rasa kena cucuk cucuk halus. Sebab jarum tu halus. Saiz Nano! Sangat halus tetapi banyak! Dr Alice melakukan rawatan dengan tenang dan siap sembang-sembang dengan ruby. Macam tak ada apa-apa berlaku. Boleh kurangkan ketakutan ruby. Hehehe.

image

Bila lepas treatment, macam ada bau benda terbakar dan muka ruby jadi merah sekejap. Lepas tu dah okay selepas pembantu Dr Alice letakkan ais di sekitar muka. Fuhhh lega. Memang sangat lega. Bangun-bangun nak tengok cermin.

image

Wowwwwwww!! Muka jadi cam slim skit. Wakakaka. Suka betul masa tu. Tapi jangan seronok sangat ya. Dr Alice pesan kena rajin pakai sun block, jaga muka dari sekarang. Kemudian nak cuci muka lepas 2 3 hari, tetapi jangan kasar-kasar cuci muka. Manja-manja gitu.

Ageless Medi Spa257, Jalan Maarof, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur
Tel: +603-20950458
Fax: +063-20961458

Dr.Alice Total Wellness Specialist46, Lrg Batu Nilam 21A, Bdr Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor D.E.
Tel: 03-33246994
Fax: 03-33240748

Alice Anti Aging62-1, Jln Maarof, Bangsar Baru, 59100, Kuala Lumpur
Tel: 03-22820994
Fax: 03-22840994

Email: aliceageless@gmail.com
Hotline: 1300 88 3234

www.facebook.com/Dr.AliceTotalWellnessCenter

www.aliceantiaging.com

xoxo!

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.