Pusat Hiburan Interaktif The Ballroom Nu Sentral

| |

Pusat Hiburan Interaktif The Ballroom Nu Sentral kini dibuka! Terletak di tengah-tengah Kuala Lumpur (KL), NU Sentral. The Ballroom menyediakan kedua-dua keseronokkan makanan dan hiburan. Restoran fusion Asia & Barat, anda juga boleh berhibur dengan 24 lorong boling kosmik, snooker, dart dan bilik KTV. Seronok la berkaraoke!

Kemudahan tambahan premium seperti bilik bowling VIP dan bilik majlis korporat dibina khas untuk apa-apa jenis acara peribadi, acara korporat dan artis. Ia adalah tempat di mana makanan yang bagus memenuhi muzik bagus dan hiburan bagus. Hiburan santai dan parti telah dinaikkan kepada cara yang lebih eksklusif dengan kepelbagaian. Outlet ini berkonsep hiburan dengan gabungan pelbagai keseronokan.

Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-1 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-2 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-7 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-12 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-6 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-9 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-10 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-8 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-4 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-11 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-13 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-3 Pusat-Hiburan-Interaktif-The-Ballroom-Nu-Sentral-5

EAT

Dapur kami akan melayan anda dengan hidangan makanan lazat dari menu masakan barat yang direka khas oleh Chef Eksekutif, yang juga termasuk beberapa makanan tempatan Asia, dengan menggunakan bahan-bahan makanan yang segar dan berkualiti.

DRINK

Bar kafe, kopi, teh, koktel turut disediakan untuk memenuhi selera pelanggan.

BALL

The Ballroom menyediakan pook dan dart lounge yang lengkap, bilik boling VIP, bilik KTV dan bilik majlis korporat untuk anda.

The ballroom @ Nu Sentral
RSVP: +603 2276 6077
Open daily : 10am – 1am

The ballroom @ Jaya Shopping Centre
RSVP: +603 7932 1077
Business Hour:
Sun – Thu: 11am – 12am
Fri, Sat & Eve of Public Holiday: 11am – 1am

www.facebook.com/TheBallroom.MY

xoxo!

wpid-sign5-1.png.png

Previous

Seterika Dan Star Cruises SuperStar Libra

Kursus Pra Perkahwinan Naik Harga

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.