Seminggu Selepas Dr Alice Face Lifting Program

      Tiada Ulasan pada Seminggu Selepas Dr Alice Face Lifting Program

Hehehehe. Nak kongsi dengan anda eminggu selepas Dr Alice Face Lifting Program. Keputusan program ni sangat cepat untuk ruby. Dah nampak kulit makin berseri, kedutan bawah mata berkurangan dan paling best nampak dagu dah. Hahaha.

Bila dah melakukan rawatan begini, ruby dah mula jaga kesihatan juga. Banyak minum air suam, makan yang sihat-sihat dan kerap pakai sun screen. Hehehe. Paling best mekap pun ala kadar je. Dah tak perlu nak pakai foundation tebal-tebal sebab nak muka macam wanita Korea. Hahahaha.

image

Cuma dalam minggu ni anda akan rasa kulit macam ada white head bijik-bijik tu. Tapi sebenarnya tak ada pun white head. Ruby berasa pelik pada mulanya. Mungkin sebab kesan jarum nano masuk ke dalam kulit, sel darah akan menutup luka. Walaupun tidak luka, fungsi sel darah akan tetap membantu. Rupanya kulit semakin baik. Ingatkan jadi kudis ke. Hahahaha.

image

Ageless Medi Spa257, Jalan Maarof, Bangsar Baru, 59100 Kuala Lumpur
Tel: +603-20950458
Fax: +063-20961458

Dr.Alice Total Wellness Specialist46, Lrg Batu Nilam 21A, Bdr Bukit Tinggi 2, 41200 Klang, Selangor D.E.
Tel: 03-33246994
Fax: 03-33240748

Alice Anti Aging62-1, Jln Maarof, Bangsar Baru, 59100, Kuala Lumpur
Tel: 03-22820994
Fax: 03-22840994

Email: aliceageless@gmail.com
Hotline: 1300 88 3234

www.facebook.com/Dr.AliceTotalWellnessCenter

www.aliceantiaging.com

xoxo!

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge