Seterika Dan Star Cruises SuperStar Libra

Hahahaha tajuk entah apa-apa tah. Tapi itulah yang ruby tengah alami ni. Seterika dan Star Cruises SuperStar Libra sangat sinonim. Sebab tidak ada seterika disediakan dan TIDAK DIBENARKAN bawa seterika juga. Hahahaha. Sebagai muslimah yang fashionista tebabom macam ruby ni amatlah payah kehidupan seharian tanpa seterika.

Tips untuk menaiki kapal mewah seperti Star Cruises SuperStar Libra

Pakaian dari material chiffon? Cotton? Tak payah bawa bila bercuti dalam kapal. Hahaha.

Bawa tshirt yang material lycra tapi jangan lah sendat-sendat tu. Ruby suka baju dari Giordano. Beli sekodi tahun lepas.

wpid-dsc_0004.jpg

wpid-dsc_0003.jpg

Seterika awal-awal dari rumah. Kemudian bawa seluar jeans aje. Tapi ruby macam malas nak pakai seluar bila bercuti atas kapal. Nak juga pakai skirt labuh. Hahahaha. Jadi seterika sesiap la skirt semua tu.

Tudung? Ruby bawa tudung wide shawl yang tak perlu seterika tu dan dua corak berbeza dalam satu tudung. Senang kan?

xoxo!

wpid-sign5-1.png.png

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

5 thoughts on “Seterika Dan Star Cruises SuperStar Libra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.