Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

Kali ini Ammeltz Yoko Yoko telah mengeluarkan produk patch baru untuk kaum wanita yang sedang mengalami musim datang bulan (haid). Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain. Di kala didatangi bulan (haid) kaum wanita menghadapi kesakitan yang amat sakit di bahagian perut. Ada banyak kaedah unutk menangani masalah ini dengan makan pil, minum air masak dan guna bag air panas.

image

Patch Haba untuk masalah datang bulan (haid) membantu para wanita mengurangkan kesakitan dengan tidak menggunakan pil secara langsung kerana menggunakan terapi haba. Setelah mencubanya, satu patch haba mampu bertahan selama 8 jam dan memberi kelegaan dalam tempoh itu. Ini kerana Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain mempunyai suhu 40°C. Baguskan?

image

Sebelum adanya patch ini, biasanya Ruby selalu tuam perut dengan air panas dan banyak minum air suam tapi dengan gunakan patch haba ini, Ruby dapat bertahan dan senang buat kerja tanpa rasa sakit yang melampau. Sebagai sampingan Ammeltz Yoko Yoko juga mempunyai patch haba untuk sakit leher dan bahu. Walaupun kegunaannya lain daripada patch haba untuk Menstrual tapi kaedah penggunaannya tetap sama.

Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain ini berfungsi untuk mengurangkan rasa sakit di kala musim datang bulan (haid) melalui terapi haba yang tidak melibatkan kandungan ubatan. Ianya jga senang dipakai, hanya letak ditempat yang mengalami kesakitan. Patch hab ini juga selamat kerana mempunyai suhu yang stabil selama 8 jam. Saiznya yang kecil senang dibawa kemana-mana dan produk ini tidak mengeluarkan bauan yang kurang disenangi oleh lain.

Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain ini di jual dengan harga RM 10.90 di farmasi yang berhampiran. Didalamnya mengandungi 2 paket patch haba dalam satu kotak. Kandungannya terdiri daripada ‘iron powder’, air, ‘activated carbon, ‘vermiculite, garam dan ‘super absorbent polymer.

Kaedah terapi haba ini mengenal kesakitan yang dihadapi melalui aliran darah dalam badan. Dengan meletakkan haba di tempat yang sakit dapat mengalirkan darah dengan lebih efektif dimana dapat menambahkan kandungan okisgen dan membuang sisa toksik..

image

Sentiasa menemani ruby. Wajib ada di dalam handbag. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Untuk pembaca blog Ruby.MY. Ruby ingin berikan sekotak Ammeltz Yoko Yoko Menstrual Pain kepada 5 pembaca bertuah. Cara mudah sahaja.

Cara-cara untuk memenangi 1 kotak Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain ini adalah seperti berikut :

1. Giveaway berlangsung dari 16 March 2015 – 22 March 2015
2. Follow Instagram @rubydotmy
3. Follow Twitter @rubydotmy
4. LIKE Facebook Ruby.my
5. Jawab 2 soalan dibawah ini

1. Apakah suhu selamat Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain dan berapa lama ia bertahan?

2. Bagaimanakah Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch boleh membantu ketika sakit senggugut?

6. Sertakan jawapan dan maklumat url instagram anda di ruang komen.
7. Keputusan adalah dari panel hakim Kobayashi Healthcare (Malaysia) Sdn Bhd dan ruby.my. Kami akan memberi 1 kotak Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain kepada 5 orang pemenang!
8. Pengumuman pemenang akan dimaklumkan segera melalui media sosial rubydotmy pada 22 March 2015.
9. Giveaway terbuka kepada semua pembaca Blog ruby.my.

www.kobayashi.co.jp

#YokoYokoHeatPatch

 Xoxo

wpid-sign5-1.png.png

 

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

7 thoughts on “Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain

    hidayah

    (March 31, 2015 - 2:08 am)

    Jawapan untuk soalan giveaway.

    1. 40°C dan bertahan sehingga 8 jam

    2. Patch mengeluarkan haba dan peredaran darah bertambah baik dan mengurangkan sakit senggugut.

    Tq ruby!

    erina

    (March 31, 2015 - 2:04 am)

    Hi Ruby, berminat nak join GA ni. Sebab nak cuba produk ni. Susah juga nak cari produk ni sebab sering kehabisan stok. Hopefully bleh menang.

    1. Apakah suhu selamat Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain dan berapa lama ia bertahan?
    40°C, rasa suam tu bertahan sehingga 8 jam

    2. Bagaimanakah Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch boleh membantu ketika sakit senggugut?
    Haba yang terhasil akan menambah baik peredaran daran dan mengurangkan sakit senggugut.

    faTin bella

    (March 19, 2015 - 12:17 pm)

    Soalan 1
    – Suhu selamat Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch ialah pada suhu 40°C. Patch hab ini selamat digunakan kerana mempunyai suhu yang sesuai selama 8 jam.

    Soalan 2
    – Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain ini adalah untuk mengurangkan rasa sakit di kala datang bulan (haid) melalui terapi haba. Ianya tidal melibatkan kandungan ubatan. Ianya senang dipakai, hanya letak ditempat yang mengalami kesakitan. Saiznya yang kecil senang dibawa kemana-mana. Menarik !

    Url Instagram : http://instagram.com/fatinbelladotcom

    yaya natsumi

    (March 19, 2015 - 12:13 pm)

    Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain mempunyai suhu selamat iaitu 40°C dan stabil selama 8 jam.
    Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain ini berfungsi untuk mengurangkan rasa sakit senggugut melalui terapi haba yang tidak melibatkan kandungan ubatan. Selain itu, ia mudah utk dipakai kerana hanya perlu ditampal dibahagian kawasan senggugut. Sesuai dengan dunia moden, teknologi yg digunakan dalam menghasilkan Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Mentrual Pain ini sangat dipuji kerana inovasi baharu ini memudahkan setiap golongan wanita yg selalu mengalami masalah senggugut yang mana ia sedikit sebanyak menganggu aktiviti seharian mereka. Dengan adanya Ammeltz Yoko Yoko Heat Patch for Menstrual Pain, kami golongan wanita tak perlu lagi mengambil pil tahan sakit yg mungkin membahayakan kesihatan dalam jangka masa panjang. 🙂

    http://www.instagram.com/yayanatsumi

    Mazni Azmi

    (March 17, 2015 - 4:39 pm)

    Tampal pada kawasan pangkal rahim tu ya.

    pertama kali tahu produk macam ni wujud. Sangat bagus untuk period

    1. Suhu 40°C dan bertahan sehingga 8 jam

    2. Ia mengeluarkan haba dan melancarkan peredaran darah. Jadi kurangkan sakit senggugut.

    Terima kasih ruby
    Mazni Azmi´s last blog post ..ELAK Makanan Ibu Hamil INI Semasa Mengandung! PANTANGMy Profile

    zoe

    (March 16, 2015 - 1:57 pm)

    bagus nih.nanti boleh guna kat wad untuk menghilangkan rengat lepas bersalin

      Ruby

      (March 17, 2015 - 10:39 am)

      Lepas bersalin? Rengat tu apa kak. Tampal kat perut ke kak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.