Peraduan XOX Malaysia Car Craze Top Up & Drive Away

Pada 8 March 2015 telah berlangsungnya perlancaran Peraduan XOX Malaysia Car Craze Top Up & Drive Away di Genting Highlands. Peraduan ini mensasarkan pengguna rangkaian talian XOX Malaysia iaitu syarikat telekomunikasi yang semakin berkembang maju. Hadiah yang disediakan sangat menarik dan keseluruhannya bernilai RM 500,000 untuk dimenangi. Diantara hadiahnya adalah 1 unit Volkswagen Passat, 3 unit Volkswagen Polo Sedan, 100 unit alat teknologi. Kempen XOX Car CrazeTop Up & Drive Away bermula dari 1 March 2015 hingga 31 December 2015.

xox-malaysia-car-craze

XOX Mobile, adalah Operator Mobile Virtual Network Operator (MVNO) menawarkan perkhidmatan kepada orang ramai secara rasmi pada tahun 2005. Menyediakan pelbagai perkhidmatan mudah alih yang terdiri daripada kadar yang berpatutan dengan keperluan pengguna yang berbeza serta pembayaran yang fleksibel dan pilihan top-up untuk memenuhi pengguna hari ini.

Nombor awalan telefon mudah alih yang diberikan oleh Suruhanjaya Komunikasi Malaysia dan Suruhanjaya Multimedia (SKMM) adalah 010 . Pengendali rangkaian mudah alih terbaru ini juga menyediakan satu liputan rangkaian terbaik MVN utama. XOX Mobile berbangga dengan strategi pasaran yang menjurus kepada masyarakat Cina, ia mewakili arah berani syarikat dalam mencapai kejayaan dan seterusnya menetapkan kedudukan syarikat sebagai penyedia perkhidmatan mudah alih yang baru.

XOX-Malaysia-Car-Craze-1

En. Ng Kok Heng (Group CEO)

Rangkaian luas perkhidmatan kini ditawarkan kepada orang ramai di seluruh negara, termasuk GSM, GPRS, 3G & 3.5G. Sehingga kini, XOX Mobile mempunyai enam pusat penjagaan di Timur dan Semenanjung Malaysia, di mana ia berharap untuk mempunyai lebih banyak menyediakan pusat perhubungan pelanggan strategik di seluruh Malaysia. Ini adalah salah satu keutamaan segera syarikat itu dalam masa terdekat. Terus melihat ke arah apa yang akan berlaku, visi syarikat adalah untuk menjadi pembekal perkhidmatan rangkaian mudah alih terbaik Malaysia. Dengan matlamat untuk memperoleh bahagian pasaran yang besar dalam industri telekomunikasi dengan menyediakan penyelesaian yang datang duanya.

XOX Mobile menawarkan akaun pascabayar, prabayar atau hibrid. Ia juga menawarkan kadar yang kompetitif dengan banyak manfaat tambahan untuk para pelanggannya, seperti SMS percuma, panggilan pendek percuma dan premium.

XOX Mobile adalah rakan teknologi rasmi kepada kerajaan negeri Pulau Pinang pada tahun 2014. Menyediakan perkhidmatan kepada negeri ini dengan kos efektif penyelesaian mudah alih, pencapaian ini mendorong XOX Mobile menjadi syarikat telekomunikasi terbaik. Pada masa yang sama, syarikat ini juga merupakan penaja teknologi rasmi bagi Persatuan Badminton Malaysia (BAM). Kerjasama bersama juara badminton Datuk Lee Chong Wei, Goh V. Shem dan pemain badminton tersohor yang lain. XOX Malaysia juga menerima pelbagai anugerah seperti Award-winning telco. The Brand Laureate 2013, Malaysia 100 Top Brand, Master Class Awards: Emerging Telco Of The Year.

XOX-Malaysia-Car-Craze-2 XOX-Malaysia-Car-Craze-3 XOX-Malaysia-Car-Craze-10

En. Ng Kok Heng (Group CEO) dan Datuk Eddie Chai (Group Managing Director)

XOX-Malaysia-Car-Craze-8

Dari kiri En. Mark Ling (Senior Vice president), En. Peter Lim (General manager), En. Ng Kok Heng (Group CEO), Datuk Eddie Chai (Group Managing Director), En. Loh Boon Teong (Vice President), En. Jack Yeo (Assistant Vice President), En. Tan Tai Liang (Assistant Vice President) ketika merasmikan Peraduan XOX Malaysia Car Craze Top Up & Drive Away.

XOX-Malaysia-Car-Craze-7 XOX-Malaysia-Car-Craze-6

Peraduan XOX Malaysia Car Craze terbuka kepada semua pengguna prabayar XOX. Anda hanya perlu lakukan adalah top up RM50 ke atas dan anda secara automatik akan mendapat kemasukan ke dalam cabutan bertuah ini. Contohnya jika anda top up RM 150 sebulan, anda akan dapat 3 tiket untuk cabutan bertuah. Sila simpan resit top up untuk tujuan pihak XOX Mobile menyimpan rekod.

Jika anda bukan pengguna mudah alih XOX, Tukar Sekarang! Anda boleh membeli satu (1) XOX Mobile prabayar sim pek di mana-mana cawangan pengedaran peniaga.

Hadiah utama peraduan adalah 1 unit Volkswagen Passat, 3 unit Volkswagen Polo Sedan dan hadiah bulanan berupa 100 unit telefon pintar dan tab. Setiap 1 bulan, 10 unit telefon pintar dan tab akan dihadiahkan kepada pemenang saguhati bulanan. Kempen XOX Car CrazeTop Up & Drive Away bermula dari 1 March 2015 hingga 31 December 2015.

www.xox.com.my/support/faq/?faq=car-craze-contest

facebook.com/xoxmalaysia
instagram.com/xoxmalaysia
twitter.com/XOX_Malaysia

www.xox.com.my

x0x0!

wpid-sign5-1.png.png

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

1 thought on “Peraduan XOX Malaysia Car Craze Top Up & Drive Away

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.