Satu Rumah Satu Coway Water Purifier

      No Comments on Satu Rumah Satu Coway Water Purifier

Sejak dari dulu kita sedar bahawa kondisi air tidak bersih akan mengakibatkan penyakit. Sejak itulah ramai dari kita terus mencari teknologi penapisan yang efektif dan mudah untuk seisi keluarga. Boleh minum bila-bila masa dan ada fungsi keselamatan untuk air panas. Jimat masa! Ruby percaya zaman sekarang satu rumah satu Coway Water Purifier. Harga berpatutan dan servis sepanjang hayat. Siapa yang taknak kan?

Ruby sejak ada anak ni, baru faham betapa pentingnya ada mesin Coway Water Purifier Villaem CHP-08AR. Sangat membantu kerja harian ruby. Dari sediakan makanan baby Adam, susu Adam, memasak, buat air 3 in 1, buat air satu jug besar, memasak gulai dan air bilasan terakhir beras. Ruby 100% guna air dari Coway Water Purifier. Kalau dulu guna air sinki dan berharap semasa memasak nanti ia akan mematikan segala bakteria. Tetapi besi semua yang ada dalam air camana nak mati? Mana boleh kan.

image

Ruby tinggal di rumah pangsapuri, jadi saluran air satu bangunan adalah sama. Setiap bulan mesti beli 8 kotak besar air URO di NSK untuk kegunaan minuman dan masakan seisi rumah. Setiap air kosong yang suami beli, kami akan uji dengan TDS ( Total Dissolved Solids ). Ia mengukur partikel padatan terlarut di air minum yang tidak nampak oleh mata kasar. Contohnya kandungan logam, tembaga, mikro organisma dan lain-lain.

image

image

image

Untuk air di rumah, seeloknya bacaan TDS adalah “000”. Sebab lokasi rumah ruby bukannya sumber air bukit yang mengandungi mineral semula jadi. Hehehe.

Mengapa Coway Air Purifer?

• Lebih daripada 5 juta pelanggan yang berpuas hati di Korea.

• Salah satu R & D Center terbesar dengan kemudahan state-of-art lebih daripada 250 kajian.

• Menerima Pelbagai Anugerah Antarabangsa & Sijil.

• Diiktiraf sebagai “Drinking Water Quality Inspection Agency”.

• penapis air dalaman Dunia terbesar pengeluar.

• Dianugerahkan Water Quality Association (WQA) Gold Seal Mark.

• Cody always ever-ready membantu penyelenggaraan produk pelanggan.

• Patuhi Standard RoHS ( Restriction of Hazardous Substances Directive ).

image

Jika anda mencari produk penulenan air yang sangat efektik untuk kegunaan seisi keluarga, anda boleh dapatkan Coway Water Purifier Villaem CHP-08AR. Sebulan RM 125 sahaja. Kalau nak dikira dengan kekerapan minum air, menggunakan air, kepenatan mengangkat kotak air 1.5 liter sebanyak 8 kotak, petrol perjalanan ke pasaraya dan kesesakan lalu lintas. Elok ambil Water Purifier je. Sebab kesian suami angkat kotak air turun 8 kali ke parking kereta tau. Sedih bila mengenangkan keadaan itu suatu masa dahulu. Sebab nak kesihatan sihat. Semua ku gagahkan jua. Masa muda boleh la kan? Sampai bila nak buat macam tu?

Ini pengalaman ruby, memang amat memerlukan Water Purifier. Anda pula bagaimana?

www.coway.com.my/ProductDetails
www.facebook.com/CowayMalaysia

xoxo!

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge