Selebriti Enot Kurus Dengan IZeara 6 Inch Body Serum

Teringat dulu selebriti Enot kita yang comel tu sering berlakon drama. Kalau Enot berlakon mesti seronok tengok sebab dia comel. Tambahan pula kalau digandingkan bersama selebriti Didie Alias. Dah lama juga Enot tidak berlakon, dengar cerita beliau sakit. Sakit kanser usus dan menyebabkan beliau jadi kurus! Dari 125 kilogram ke 97 kilogram dah sekarang! Tertanya-tanya juga, jika sakit takkan la gambar Enot di Instagram happy gembira kan? Rupanya selebriti Enot kurus dengan IZeara 6 Inch Body Serum. Dalam masa 35 hari dapat berat 97 kilogram! Hilang 28 kilogram! Dasyat tu.

IMG-20150309-WA0022

IMG-20150309-WA0024

Bagi ruby, ini satu kejayaan buat Enot. Sebab siapa tidak suka dan selesa dengan penampilan slim kan. Mesti happy dan enot boleh bergaya sakan! Anda pun boleh juga! Jom kita ramai-ramai pakai IZeara 6 Inch Body Serum.

Lambakan produk kuruskan badan semakin menjadi-jadi di Malaysia. Saingan teramat sengit dan sebagai pengguna kita kena pandai memilih produk. Anda boleh lihat testimoni pengguna, sijil dari Kementerian Kesihatan Malaysia, Skim Pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice) dan sijil Halal JAKIM. Antara faktor yang membuatkan produk lebih dipercayai adalah adanya pensijilan sebegitu. Pengguna zaman sekarang dah pandai dan semakin bijak mencari produk yang bersesuaian dengan keperluan diri sendiri. Ada yang suka mengambil pil, mungkin untuk tindakan yang lebih cepat. Tetapi ruby lebih suka krim sapu atau produk luaran. Boleh ruby sapu bila-bila masa dan kemudian lakukan aktiviti macam biasa. Hehehe.

Jom tonton video kata-kata semangat dari Enot. Mesti anda semua akan lebih teruja nak slim!!

<center><iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/6lThXDDd6cI?rel=0&amp;controls=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>

Produk IZeara 6 Inch Body Serum Xtra Power ini sesuai untuk mereka yang bimbang dengan masalah berat badan, mereka yang suka produk krim sapu tetapi tak suka tekstur yang melekit, nak jaminan pasti turun 6 inch dan untuk yang kurang bersenam. Tetapi kalau anda bersenam, mungkin lagi cepat kurus! Hahaha.

Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ ( Formulasi Pertama Di Asia )

  • Stem Cell Formula
  • Produk 100% Bebas bahan kimia
  • Produk 100% Bebas Paraben
  • 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48jam
  • Menghilangkan parut & selulit lama
  • 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan

Sms/ whatsapp Slim ke < 016-977 8323 > utk dapatkan Harga Special Habis !!

xoxo!
wpid-sign5-1.png.png
 

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

1 thought on “Selebriti Enot Kurus Dengan IZeara 6 Inch Body Serum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.