Bagusnya WhatsApp Call

      4 Ulasan pada Bagusnya WhatsApp Call

Bagusnya whatsapp call. Ruby tak sedar kewujudannya sehinggalah encik suami tiba-tiba telefon pagi tadi. Ingatkan telefon rosak. Hahaha. Kemudian ruby pun belek-belek whatsapp dan semak ada update terkini ke apps whatsapp tu di Play Store.

Memang ada update terkini dari whatsapp. Memandangkan telefon pintar Sony Xperia Z3 ruby dah set kepada auto update bila guna WiFi. Hehehe. Baru perasan.

image

image

image

image

image

image

Jadi pendapat ruby tentang whatsapp call adalah…. Sangat bagus dan ruby suka whatsapp Call FREE. Percuma! Tak payah bayar. Memandangkan GST dah melanda. Suara encik suami pun jelas. Tak sangkut-sangkut. Hehe.

image

image

Untuk anda pengguna android dah boleh cuba whatsapp call. Untuk pengguna iOS. Diharap bersabar dengan kemunculan WhatsApp Call. Aplikasi ini juga amat membantu dikala anda travel. Lepas ni nak travel sejauh mana, boleh call percuma. Pastikan hotel ada WiFi baik punya. Hehehe.

xoxo!

Blog dikemaskini secara langsung menggunakan Sony Xperia Z3

4 comments on “Bagusnya WhatsApp Call

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge