MSMW Twitterthon

Kali pertama marathon masa darjah 4. Lepas tu taknak masuk dah. Hahaha. Tapi bila umur dah 27 tahun, rasa macam boleh berlari. Cuma tak pasti lutut dah okay ke tak. Ruby main hoki masa darjah 6 dulu. Ada kecederaan di lutut. Hehehe. Jadi, untuk MSMW Twitterthon. Mampukah aku? Bermonolog dalam diri.

Sebab join MSMW Twitterthon ni bila abang eizil ajak. Hahaha. Nak ke tak nak. Hurmm. Cuba je lah. Bila dapat tshirt dan nombor bib jadi teruja pula. Terus fikir kasut sport, sport bra, inner baju, seluar jogging, tudung. Semua keperluan sukan mana ruby ada. Hahaha. Nampak tak dah lama tak bersenam elok-elok. Jadinya kita google la dan start engine kereta pergi cari lokasi jualan pakaian sukan Nashata.

image

image

image

image

image

image

image

MSMW Twitterthon 2015 fuelled by PETRONAS PRIMAX

Date: 25 April 2015, Saturday
Time: 7.00 a.m.
Starting & Finishing point: Beside Palace of Justice (Jalan Kemerdekaan)
Registration fees: RM 45 (inclusive of New Balance Tshirt & finisher medal)
Age: 13 years old and above
Distance: 5km

Hahahaha kami berjaya selesaikan larian 5km di sekitar Putrajaya. Lokasi yang bagus, kawasan yang indah, kawalan trafik yang kemas. Seronok berlari di kawasan Putrajaya. Marshall bersedia untuk tunjuk arah. Ambulance bersedia sentiasa dan Pihak Berkuasa pun sporting. Siap beri bantuan di mana ruby perlu parking. Terima kasih!

http://www.triathlonmalaysia.com/race-details.php?eventID=57

http://www.socialmediaweek.com.my/programmes/twitterthon/index-twitterthon.htm

xoxo!

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 thoughts on “MSMW Twitterthon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.