Berurut Kaki RM 48 Di Zouk Spa Gurney Road Penang

Sejak selepas melahirkan Adam, selepas bidan urut badan selama seminggu. Badan ni jadi ketagih ingin berurut. Terutamanya di bahagian kaki ni. Kalau dapat picit-picit pun jadi lah. Tapi kalau nampak je tempat urut dimana-mana, mesti ruby akan duduk terpacak depan kedai dan baca senarai harga. Hahahaha. Harga di Malaysia tidak boleh la nak tandingin harga berurut di Bangkok yang menawarkan RM 25 untuk satu jam urut kaki. Kan? Berurut kaki RM 48 di Zouk Spa Gurney Road Penang secara tidak sengaja sementara menunggu kawan-kawan Air Asia Blogger Community untuk datang ke Bali Hai Seafood Restaurant. Restoran dan tempat urut ini hanya bersebelahan sahaja. Senang kan?

Zouk-Spa-Gurney-Road-Penang-5 Zouk-Spa-Gurney-Road-Penang-1 Zouk-Spa-Gurney-Road-Penang-2 Zouk-Spa-Gurney-Road-Penang-3

Seronok sangat dapat berurut kaki ni. Tambahan tukang urut ni pandai betul urut kaki ruby. Menahan sakit dan geli dah biasa dah. Sampai kan dah boleh tertidur-tidur bila berurut. Jika dulu mana boleh tidur, mau kena terajang tukang urut tu. Hahaha. Masa berubah, bentuk badan pun berubah. Sakit? Makin bertambah kot. Hahaha. Selamat berurut! Rugi tak cuba!Zouk-Spa-Gurney-Road-Penang-4

Zouk Spa (Penang Branch)
90-E, Persiaran Gurney, 10250 Penang.
Tel:+604-2292990

Percutian ini ditaja sepenuhnya oleh Air Asia dan myPenang, Saya menerima tajaan sebagai pertukaran untuk menulis ulasan ini. Walaupun percutian ini ditaja, semua pendapat adalah dari penulis sendiri.

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

4 thoughts on “Berurut Kaki RM 48 Di Zouk Spa Gurney Road Penang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.