Pelicana Chicken Garlic Yang Nyeom

Pelicana ini adalah kedai yang menyajikan makanan negara Korea yang khususnya ayam. Dahulunya sudah rasa ayam Pelicana ini tetapi di cawangan lain. Walaupun berlainan cawangan tetapi rasa ayam Pelicana masih sedap. Kali ini ayam Pelicana ingin ketengahkan ayam Pelicana Garlic, resipi baru khas untuk anda yang kurang makan pedas dan sesuai untuk kanak-kanak. Jom cuba Pelicana Chicken Garlic Yang Nyeom!

image
image

Garlic Yang Nyeom ini mempunyai rasa yang unik di baluti dengan sos bawang, ianya amat sesuai bagi golongan yang tidak makan pedas. Bagi hidangan yang menarik ini harga nya adalah Rm 9.50 (4pcs), Rm18.90 (8pcs) dan Rm32.90 (12pcs).
image

image

Selain itu, Pelicana juga memperkenalkan juga Pure Breast Chicken Salad. Salad yang menyegarkan dengan sos kuning dan ayam yang enak memang menaikkan selera pelanggan. Hidangan ini berharga Rm12.90.
image

Para peminat ramen pula boleh mencuba hidangan Signature Korean Ramen. Ramen ini diubah suai sedikit untuk menyamakan selera masyarakat Malaysia. Hidangan memang lazat ini berharga Rm13.90.
Setiap hidangan Pelicana Chicken memang tidak mengecewakan, selain daripada makanan yang sedap, tempat persekitaran yang bersih dan mesra pelanggan sesuai untuk seisi keluarga datang bertandang untuk merasai makanan Korea.

Jadi, apa tunggu lagi. Jom cuba Pelicana Chicken di cawangan berdekatan anda! Pastikan anda mencuba semua hidangan!
Pelicana Chicken Malaysia
T-23-A, Atria Shopping Gallery Jalan SS22/23, Damansara Jaya, Selangor, Malaysia.
No.Tel: 603-77334300
FB: Pelicana Chicken Malaysia

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

6 thoughts on “Pelicana Chicken Garlic Yang Nyeom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.