Sponsored Video: Ramuan Enak untuk Dapur

| |

Uniknya Recipes for Delicious Kitchens dari IKEA! Ramuan Enak untuk Dapur idaman Ruby gitew. Hahahaha. Nampak comel dan kreatif! Hehehe. Dulu kita mesti rasa sedih sebab dapur tidak luas, tambahan pula rumah pangsapuri di Kuala Lumpur lebih kurang 800 square fit aje. Macam mana ubah suai dapur jika saiz rumah pun kecil, inikan pula dapur? Hahaha. Jadi, akibat rasa segan ingin bertanya. Kita sering berkunjung ke IKEA Damansara dan cuci mata melihat kabinet dapur pelbagai simpanan dan warna menarik! Siap dengan Island lagi. Fuhhh sabarrrr.

Wanita mana yang tidak inginkan ruang dapur yang luas dan selesa? Kebiasaan dapur kita mesti sudah penuh dengan peralatan elektrik dan pinggan mangkuk yang belum digunakan. Tempat simpan pun tiada, ini kan pula ingin menyimpan bahan memasak? Hahahaha. Suka tengok cooking pantry Jamie Oliver dan Anna Olsen. Kemas dan menarik. Kalau ikutkan dapur idaman Ruby adalah seperti dapur chef lah. Hahaha. Serius ruby suka memasak dan membuat kek, kuih menggunakan oven dan pengukus. Dapur kecil juga menyebabkan ruang udara tersekat. Kebiasaan kalau kukus kuih berasap-rasap rumah. Hahaha. Kalau buat biskut raya lagi lah! Satu rumah bau Vanilla! Terutama masa masak kuih tart nanas. Bau itu sinonim bila musim perayaan sehingakan jiran tetangga pun tahu! Hahaha.

 

Sebuah filem ‘Ramuan Enak untuk Dapur’ telah dilancarkan untuk mengetengahkan jenama METOD di dapur IKEA. Filem ini, secara literal menunjukkan cara memasak di dapur, dengan menggunakan produk IKEA bersaiz kecil sebagai bahan-bahan mentah untuk menyerlahkan hakikat bahawa pelbagai METOD baru dapur boleh diletakkan bersama-sama mengikut idea peribadi anda.

METOD Nails measurement METOD Lightbulb METOD cabinets pack METOD cabinets cut METOD frying METOD kitchen

Comelkan iklan terkini IKEA METOD? Hehehe. METOD adalah sistem dapur modular yang membolehkan pemasangan mudah, pengukuran cekap dan boleh diakses melalui kombinasi pintu, kelengkapan dalaman, engsel, warna, laci, bingkai dan serta banyak lagi.

Dapatkan semua bahan-bahan IKEA METOD Kitchen di Katalog 2016 IKEA.

Facebook: http://bit.ly/1UmrnTy

Website: http://bit.ly/1UtKJkz

Youtube: http://bit.ly/1UtKJAN

Previous

Hamil Kali Ke-2 : 6 Weeks Pregnancy – Scan Hamil

Hamil Kali Ke-2 : 7 Weeks Pregnancy – Loya Dan Mengidam

Next

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.