THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

| |

Rasa ingin cantik semakin menebal dalam diri ini, tetapi inginkan sesuatu yang kompak dan mudah. Bagaimana ingin mendapatkan wajah yang bermekap natural dan kemas tampa perlu aplikasikan pelbagai produk. Dari primer, sun block, foundation, setting powder. Boleh ke kita gunakan hanya satu produk sahaja? Ternyata ianya boleh! Memiliki THEFACESHOP Oil Control Water Cushion adalah langkah penyelesaiannya! Jom ikuti penulisan seterusnya tentang apa yang menarik dengan produk Best Seller dari THEFACESHOP ini.

THEFACESHOP Oil Control Water Cushion adalah produk dari Korea. Ia sangat terkenal kerana mempunyai fungsi kawalan sebum, perlindungan segar, melembabkan dan menyerikan mekap anda pada musim panas begini. Kita semua tahu Malaysia adalah negara yang sentiasa musim panas. Hahahaha. Jadi, setiap produk kosmetik perlu ada SPF tinggi, sesuai di pakai harian dan tidak menyebabkan solekan menjadi comot kerana peluh dan minyak. Di dalam THEFACESHOP Oil Control Water Cushion mempunyai SPF 50++ PA+++. Bermakna anda akan mendapat perlindungan dari sinaran UVA dan UVB selama 500 minit iaitu bersamaan 8 jam!

THEFACESHOP Oil Control Water Cushion THEFACESHOP Oil Control Water Cushion THEFACESHOP Oil Control Water Cushion THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

Teknologi “buih mikro” 4 kali ganda lebih padat daripada span poliuretana biasa

 • Kandungan yang tidak mengeringkan malah menyimpan kandungan lembap-penuh
 • Aplikasi sekata dan tiada pengumpalan

LG Patent micro foam ™

LG Patent micro foam mengekalkan kesegaran dari mula hingga akhir pemakaian THEFACESHOP Oil Control Water Cushion. Ia mempunyai 3 keunikan.

 • Busa halus dengan sel-sel berkepadatan yang tinggi
 • Mencegah pergeseran dan Urethane kusyen bertompok
 • Walaupun kulit berasa tekanan ia adalah kegunaan yang selesa

Ciri THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

 • Sweatproof: Selesai ujian klinikal. Kuat terhadap air, sebum dan peluh
 • Tidak melekit: ujian klinikal yang lengkap.
 • Sebum kawalan Formula: Blooming meningkat serbuk + Citrus unshiu ekstrak kulit

Ramuan utama THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

 • Penghidratan: sumber air dari Tasmania, Australia + Oxygen Water Itali
 • Sebum Pengawalan: serbuk Blooming Rose + estrak Citrus Unshiu Peel
 • Tahan lama: Skin Fit Cover Powder

THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

Ruby menggunakan THEFACESHOP Oil Control Water Cushion dengan tona V203 Natural Beige. Cara memakai adalah dengan sapukan rata ke seluruh muka. Di bahagian tertentu seperti parut atau jerawat, dap dap tebal sedikit. Kemudian rehatkan muka selama 5 minit dan anda boleh keluar beriadah. Konsep rehatkan muka ini adalah seperti duduk relax tanpa melakukan apa-apa perkara, agar mekap diserap baik sebelum peluh anda mula ambil alih. Hehehe. Bila peluh dah ambil alih masa tulah ia akan mengekalkan dan sempurnakan mekap anda. Hehehe.

THEFACESHOP Oil Control Water Cushion

Dapatkan THEFACESHOP Oil Control Water Cushion bernilai RM 88.93 (15g) THEFACESHOP seluruh negara. THEFACESHOP juga sedang mengadakan promosi untuk produk ini, sila ke laman sesawang http://oilzerochallenge.thefaceshop.net.my/ untuk mendapatkan diskaun sebanyak 10% dan pek FREE THEFACESHOP Oil Control Water Cushion refill bernilai RM48.90. Selain itu anda juga layak mendapat FREE Membership bersama THEFACESHOP yang akan menawarkan ganjaran hebat!

www.thefaceshop.com.my

Previous

Temui LEGO NINJAGO di The Curve

Hamil Kali Ke-2 : 6 Weeks Pregnancy – Scan Hamil

Next

1 thought on “THEFACESHOP Oil Control Water Cushion”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.