Wyeth Nutrition Lancar Susu Formula Tumbersaran S-26 GOLD® Terbaharu

Meraikan Kepintaran Berganda dengan Susu Tumbesaran S-26 GOLD®, Wyeth Nutrition Lancar Susu Formula Tumbersaran S-26 GOLD® Terbaharu. Wyeth Nutrition perkenal Susu Tumbesaran S-26 GOLD® baharu dengan Kelab S-MAMA sentiasa memastikan ahli-ahlinya peka terhadap keperluan si kecil berusia 1 tahun dan ke atas dengan nasihat pemakanan dan faedahnya. (L-R) Dr. Azam Mohd Nor, Paediatric cardiologist, Tan Hien Boon, Trade Sales Director, […]

Raikan Ulangtahun Perkahwinan di Resort Suites Bandar Sunway

Raikan Ulangtahun Perkahwinan di Resort Suites Bandar Sunway

Sejak bergelar isteri dan ibu ni. Kalau bercuti memang tak plan sangat. Sebab kami sibuk bekerja. Masing-masing masih bina kerjaya. Jadi fokus kepada kerjaya dulu lah. Nak travel ke luar negara pun tidak plan lagi sebab kami plan lain dari orang lain. Hahahaha. Sejak dah sah bergelar suami isteri perjalanan yang dirancang amat berbeza. Plan […]