Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam

| |

Shaheizy Sam, siapa yang tidak mengenalinya. Berkarisma dan penuh dedikasi dalam melaksanakan setiap projek perfileman, drama dan apa sahaja dalam industri seni tanah air. Malah beliau juga menjadi buah hati peminat seluruh Malaysia. Malaysian Sweetheart bak kata orang ramai. Mana-mana syarikat yang melantik Sam sebagai duta atau pun apa sahaja kempen, pasti beliau akan laksanakan sebaik mungkin. Satu contoh yang bagus kan? Syabas Sam! Sebelum ini ruby telah mengadakan peraduan di https://ruby.my/2015/10/jom-bongkar-rahsia-ejen-berkeyakinan-clear-shaheizy-sam/ dan seorang pemenang telah bersama-sama dengan ruby dapat bertemu dengan Sam di Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam. Dalam banyak-banyak peserta, yang paling terkinja-kinja nak jumpa dengan Sam adalah Fatin Bella. Hahaha. Eh Ruby pun minat Sam lah. Dari dia sekolah lagi Ruby dah ikuti perkembangan beliau dalam drama Pa’e yang bersiaran di TV3 pada tahun 1998. Masa tu Ruby darjah 5 tauu! Ramai class mate suka benar dengan Sam sampai anggap Sam ni pakwe mereka. Ngenyam eh darjah 5 dah gatai ha. Hahaha. Tapi Ruby rilek je la. Sebab sedih kot cerita tu. Ambil iktibar dari drama adalah, bukannya nganga tengok Sam berlakon. Hehehe.

Jadi, bila dah umur 28 ni dapat berjumpa dengan Sam dengan lebih dekat dan ada masa nak bersembang, bergambar dan wefie. Fuh seronok tak terkata. Sebelum ni kalau pergi preview filem lakonan Sam hanya sempat bergambar, sembang-sembang takda la sangat. Sebab Sam ni ada satu jenis attitude yang buat wanita cair. Dia fokus bila bercakap. Eye contact dia dan cara dia sengih. Terus lupa soalan interview. Hahahaha. Pandai ko kan Sam. Tapi itu dulu la, dah lama-lama sering jumpa dan interview. Berjaya menepis cara Prince Charming dia tu. Watchaaaaa. Hai Sam, dah nak menikah dah awak. Blogpost pasal event CLEAR baru ruby nak publish. Sibuk dengan anak dan second pregnancy. Hopefully semuanya berjalan lancar ye Sam dan Tilla. Tahniah!!

Berbalik kepada cerita Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam. Ruby bersama rakan blogger dan pemenang di makeover di The Edge Studio. Seawal 8 pagi kami berkumpul di The Majestic Hotel. Parking kereta dan tunggu rakan lain untuk sama-sama naik van ke salon. Sekitar jam 10 am kami bertolak. Sesampai di The Edge Studio Salon, makeup artist dan hair designer dah ready. Tinggal kami serah rambut dan tadah muka je. Hahaha.

Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam

Dah selesai makeup, ehehehe. mekap natural je. Nanti Sam lari pula kalau mekap beria. Macam momok kang. HAHAHAHA!

Sekitar jam 2pm kami pulang ke The Majestic Hotel. Hi-Tea bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam pada jam 3.30pm macam tu. Sam ni memang ruby tabik spring la macam mana dia urus masa. Kebanyakan event mesti dia on time. Siapa la PA dia ni. Memang bagus contohi Sam ni. Client semua sayang. Hehehe.

Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam

Cak! Hehehehe. Inilah Ejen Berkeyakinan CLEAR iaitu Shaheizy Sam. Selesa dipanggil sebagai Sam. Jika nak tahu, Sam dan Juliana Evans ada berlakon dalam 4 webisodes di Youtube. Dari drama pendek itu lah kita tahu kenapa keyakinan tu penting. Keyakinan boleh tercipta dari pakaian yang selesa, warna pakaian menarik, bau perfume yang nyaman atau rambut yang cantik. Betul tak? Jadi dalam 4 Webisode Pelangi Cinta ini telah ceritakan bagaimana Syampoo CLEAR dengan Sari Sakura Fresh dapat membuahkan bibit cinta. Walaupun berbeza profesion, pangkat dan darjat. Tapi dengan kuasa cinta, semuanya boleh. Ajaib kan? Webisode Pelangi Cinta telah ditonton sebanyak 2.3 juta sejak mula ditayangkan di Youtube.

Tonton 4 Webisode Pelangi Cinta

 

 

 

 

CLEAR Sakura Fresh diperkayakan dengan NUTRIUM 10 untuk membersihkan kelemumur dalam masa yang sama menyuburkan kulit kepala secara perlindungan berterusan. Manakala estrak bunga Japanese Sakura memberi rambut anda wangi sepanjang hari.

Clear Women Sakura Fresh Shampoo 350ml bernilai RM 19.50. Dapatkan di semua pasaraya berdekatan anda! Sepanjang acara bersama ejen berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam, Ruby sangat enjoy! Terima kasih CLEAR Malaysia.

www.facebook.com/ClearMalaysia

www.clearparis.my

Previous

Mengidam Green Curry, Bubur Teo Chew Dan Tom Yum Di Lodge Paradize Hotel Coffeehouse

Raikan Ulangtahun Perkahwinan di Resort Suites Bandar Sunway

Next

1 thought on “Hi-Tea Dan Sesi Makeover bersama Ejen Berkeyakinan CLEAR Shaheizy Sam”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.