Lambakan fesyen hijab di Malaysia tidak membataskan sesiapa untuk menjadi usahawan. Malah selebriti terkemuka tanah air juga turut sama memiliki rekaan dan jenama tersendiri. Bagi Nora Danish, beliau juga tidak ketinggalan dalam memberi inspirasi kepada hijabi di Malaysia untuk memiliki long shawl dan square shawl. Yang pasti ia lebih unik, warna yang menarik dan lebih trendy. Sesuai untuk semua wanita berhijab. Jom kita lihat koleksi hijab Owl by Nora Danish.

Ruby sudah memiliki empat koleksi OWL by ND ni. Hahaha. Sebab berkenan dengan corak setiap koleksi shawl tu. Long shawl diberi nama ND Love Me Not, ND Blossom For Us dan bersaiz 173cm x 60cm. Manakala square shawl ND Lavish Love, ND CLEO Me bersaiz 114.3cm x 114.3cm. Empat koleksi ini memiliki warna berlainan.

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora DanishSemuanya cantik kan? Masa memilih di instagram pun dah pening kepala nak pilih, kemudian ke butik lagi lah susah nak buat pilihan. Hahaha. Jom lihat koleksi hijab dari OWL by ND yang ruby telah pilih. Teruja sangat menggayakan hijab ni ketika lawatan ke Terrapuri ketika Chinese New Year yang lalu.

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

ND Love Me Not (173cm x 60cm)

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

ND Blossom For Us (173cm x 60cm)

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

ND Lavish Love (114.3cm x 114.3cm)

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

ND CLEO Me (114.3cm x 114.3cm)

Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish Koleksi Hijab Owl By Nora Danish

Koleksi Owl by ND seperti ruby gayakan ini bernilai RM 149 sehelai. Anda boleh dapatkan di butik, stokis berdaftar dan personal shopper melalui instagram. Malah Owl by ND ada dijual di ZALORA dan laman sesawang tertera di bawah. Selamat membeli-belah. Hehehe.

OWL BY ND

No. 65, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia (HQ)

Phone : (+60)13-5766864

Emai l: sales@dsowlbynd.com

Waktu Operasi : 10.00AM – 6.00PM  Monday – Saturday

www.zalora.com.my/owlbynd

www.dsowlbynd.com

www.instagram.com/owlbynd

224 Total Views 1 Views Today
Share.

About Author

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

1 Comment

  1. selama nih tak pernah pun intah shawl owl dari ND ni tau
    tapi sebab ruby share terus terklik n terus tertengok …rasa nya karang nih terus terbeli hahhaha

Leave A Reply

CommentLuv badge