Azanis Scar Serum Kini Dengan Vita-Cocoa Booster Formula

Masalah parut memang menjadi kerisauan buat semua, tidak kira wanita atau lelaki. Malah kalau parut dekat bahagian yang sering terdedah seperti muka dan tangan. Kebiasaannya kita jadi segan. Maka mulalah tepek mekap-mekap tebal-tebal. Walaupun parut telah ditutup, tetapi tak seronok juga kerana ia masih ada. Terlalu banyak produk rawatan parut di dunia, dari yang penuh dengan macam-macam bahan kimia hingga ke bahan organik. Semuanya menawarkan kehebatan menghilangkan parut. Sekarang ruby nak rekemen Azanis Scar Serum.

Azanis Scar Serum telah menjadi fenomena baru apabila terjual 500,000 unit selama 6 bulan. Malah ia adalah produk tempatan. Sumber Vitamin E adalah dirumus dari kacang soya dan telah diuji secara klinikal. Oleh kerana permintaan hangat, Azanis Scar Serum telah berusaha mempertingkatkan kualiti dan keberkesanan produk ini dengan memperkenalkan formula baru pada tahun ini iaitu Vita-Cocoa Booster Formula. Vita-Cocoa Booster Formula adalah gabungan unik antara Vitamin E dan Cocoa Butter. Jika sebelum ini, bahan utama Azanis Scar Serum hanyalah Vitamin E saja, ia kini diperhebatkan lagi dengan tambahan Cocoa Butter bagi melengkapkan formula produk ini. Cocoa Butteri merupakan antara bahan yang paling kerap digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat di dunia bagi mengatasi masalah parut. Sudah beribu pengguna yang berpuas hati dengan Azanis Scar Serum sebelum ini, pastinya dengan formula baru ini lagi bertambah-tambah meningkat jualan produk ini kan?

photo by volff – Fotolia (www.marquettematters.com/the-flavors-of-cacao/)
photo by volff – Fotolia (www.marquettematters.com/the-flavors-of-cacao)
butter
photo by www.naturallivingideas.com/13-amazing-benefits-cocoa-butter

Bagaimana Ia Berfungsi?

Dengan Vitamin-E semulajadi (12,000 IU dalam pek 15ml) yang mengandungi paras anti-oksida dan anti-radang yang tinggi ia mempercepatkan proses pemulihan parut serta melicinkan kulit. Memudarkan penampilan parut lama dan baru dengan menghidrat dan melembutkan tisu parut disamping menggalakkan proses sintesis kolagen. Kesan dari anti-oksida dan agen pelembab ini juga mampu melicinkan garis-garis halus serta kesan kulit kering.

Cocoa Butter bertindak sebagai bahan untuk optimasikan proses di atas. Apabila ia diserap ke lapisan epidermis dan dermis, ia menghasilkan satu lapisan kelembapan dan minyak bagi melindungi kulit dari elemen cuaca yang menjadi penghalang kepada penstrukturan semula kulit yang rosak.

Cara Penggunaan?

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum pada permukaan parut. Gunakan setiap pagi dan malam atau sekerap yang diperlukan. Untuk parut cacar dan terbakar , tunggu sehingga tanda telah kering sebelum menggunakan Azanis Scar Serum. Untuk parut pembedahan, tunggu sehingga luka telah sembuh/tertutup dan jahitan dikeluarkan sebelum menggunakan Azanis Scar Serum.

Azanis Scar Serum

Formulasi

Azanis Scar Serum  mempunyai 50% daya anti-oksida yang lebih kuat, bahan aktif dan pelembap. Sebatian bertindak secara sinergistik untuk mempercepatkan penyembuhan kulit anda semasa fasa pembentukan semula. Penyelesaian itu akan menolak sel-sel berparut ke permukaan kulit dan memudarkan. Azanis Scar Serum akan membentuk sel-sel normal kulit yang kemudian akan menggantikan sel-sel parut yang terdapat pada kulit. Hasilnya, kulit anda akan kelihatan licin dan rata. Malah anda juga dapat melihat perubahan warna, bengkak, penyerpihan, gatal-gatal dan kemerahan pada parut anda.

Malah, dengan formula terbaru iaitu Vita-Cocoa Booster Formula, ia akan meningkatkan lagi potensi dan keberkesanan Azanis Scar Serum dengan adanya gabungan khas Cocoa Butter dan Vitamin E semulajadi. Cocoa Butter bertindak sebagai pelengkap bagi memastikan keadaan kulit sentiasa optimum ketika dalam proses pembentukan semula.
Azanis Scar Serum

Isi Kandungan

 • Theobroma Oil
 • Paraffinum Liquidum
 • Triisononanoin
 • Cetearyl Ethylhexanoate
 • Isopropyl Myristate
 • Glycine Soja Oil
 • Helianthus Annuus Seed Oil
 • BHT
 • Bisabolol
 • Calendula Officinalis Flower Extract (Calendula Oil)
 • Lavandula Angustifolia (Lavender Oil)
 • Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rosemary Oil)
 • Anthemis Nobilis Flower Oil (Chamomile Oil)
 • Tocopheryl Acetate (Vitamin E)

Semua bahan-bahan yang digunakan telah diuji dengan kemudahan terbaik dan didapati sangat selamat untuk digunakan di bawah syarat-syarat ketat GMP

Harga asal Azanis Scar Serum 15ML adalah RM 75.00. Dapatkan Azanis Scar Serum 15ML dengan harga promosi iaitu RM60.00 sahaja. Jom beli sekarang di stokis berhampiran anda.

www.azanis.my/scar
www.facebook.com/azanisskinspecialist

2 thoughts on “Azanis Scar Serum Kini Dengan Vita-Cocoa Booster Formula”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.