Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC

Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC kini dibuka! Bestnya sebab dekat dengan rumah. Boleh pergi beli bagasi naik LRT je. Haha. Bila bercerita tentang RIMOWA, pastinya ramai yang mengetahui. Jika anda ingin barang personal anda selamat dan bag anda tidak jahanam dek kerana dicampak-campak di airport. Maka, RIMOWA adalah penyelesaiannya. Walaupun mahal, tetapi ia sangat berkualiti. Ruby nak dapatkan satu bagasi RIMOWA siap menabung tau. Hahaha. Lagi pula suka dengan warna esklusif mereka. Aluminium Silver dan Black adalah warna kegemaran ruby. CABIN MULTIWHEEL® 32L dan Beauty Case tu wajib kita ada. Hehehe. Worry free bila semua barang keperluan tersusun rapi dan travel pun seronok. Betul tak?

Ini diantara koleksi RIMOWA yang ruby dapat screenshot untuk tatapan anda. Pelbagai saiz dan warna.

Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC

RIMOWA, Eropah pengeluar terkemuka bagasi premium diperbuat daripada aluminium dan polikarbonat, hari ini membuka cawangan baru di Suria KLCC. Butik ini bersaiz 1,000 kaki persegi dan ditempatkan di bawah Menara Berkembar Petronas yang ikonik di tengah-tengah Segitiga Emas Kuala Lumpur. Lokasi butik di KLCC adalah terbaik kerana ia terletak di kawasan destinasi pelancongan yang paling berprestij dan menarik di Malaysia. Bagi anda yang tahu kualiti bagasi RIMOWA, pastinya ia memudahkan anda untuk membeli di sini.

Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC

Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC

Meraikan majlis ini, RIMOWA menganjurkan acara koktel sempena Suria KLCC Spring / Summer 2016 Fesyen dan persembahan khas oleh Orkestra Filharmonik Malaysia. Model juga diiringi dengan pelbagai bagasi ikonik RIMOWA ini polikarbonat dan beg pakaian aluminium. Jika anda ingin membeli bagasi, ruby sangat rekemen jenama RIMOWA ni. Nampak kuat dan gagah. Hehehe.

Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC Butik Bagasi RIMOWA Suria KLCC

RIMOWA Store Kuala Lumpur Suria KLCC
Lot 135B, Level 1, Suria KLCC, Jalan Ampang
50088 Kuala Lumpur
Tel.: +603 21813181
Daily 10:00am – 10:00pm
rimowaklcc@bna.com.my

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.