Berbuka Puasa Dengan Promosi Makan Time Fish & Co.

Bulan Ramadan pada tahun ini ruby jarang makan di luar, al maklumlah anak dah dua. Hahaha. Mau semput nak berbuka kalau tidak buat tempahan awal di restoran kegemaran. Jadi, ruby nak kongsikan promosi terkini restoran yang ruby selalu berbuka puasa setiap tahun bersama suami dan anak. Dalam sebulan sepanjang bulan Ramadan mesti ada 1 hari di khaskan untuk berbuka puasa di Fish & Co. cawangan Pavilion Kuala Lumpur. Tiap tahun juga menu berbeza dan semakin menyelerakan! Berbuka puasa dengan promosi Makan Time Fish & Co. menyediakan 2 set hidangan istimewa. Ia sesuai untuk 2 orang atau 4 orang. Harga pula amat berbaloi-baloi!

Makan Time Fish & Co.

Promosi Makan Time Fish & Co. bermula dari 1 June 2016 hingga 17 July 2016 di semua cawangan Fish & Co., anda boleh makan di Pavilion KL, Paradigm Mall, Main Place @ USJ 21, The Mines Shopping Mall, IOI City Mall atau 1Utama Shopping Mall.

Berbuka Puasa Dengan Promosi Makan Time Fish & Co.

Makan Time Set untuk 2 orang beharga RM 45.00. Di dalam set ini mengandungi 1 x The Best Fish & Chips in Town, 1 x Peri-Peri Catch dan 2 x Soft Drink.

Berbuka Puasa Dengan Promosi Makan Time Fish & Co.

Makan Time Set untuk 4 orang beharga RM 109.00. Di dalam set ini mengandungi 1 x The Best Fish & Chips in Town, 1 x Peri-Peri Catch, 1 x Fry-King Platter dan 4 x Soft Drink.

Anda boleh tambah makanan sampingan seperti Soup Of The Day RM 5.95 dan Hot Fudge Cake RM 7.95 sebagai starter dan dessert. Best kan? Lengkap juadah berbuka puasa kita. Hehehe.

Ditubuhkan pada tahun 1998, Fish & Co. adalah rangkaian restoran keluarga kasual yang menyajikan makanan laut segar dalam kuali. Pengalaman menikmati makanan yang unik ini diinspirasikan dari amalan mudah para nelayan di Mediterranean. Makann laut ditangkap segar, dimasak dan terus dimakan serta-merta dari kuali.

Direka dengan santai, suasana nautika, restoran Fish & Co. bersama-sama dengan anak-anak kapal yang mesra, peramah dan mengalu-alukan semua tetamu. Di Fish & Co. semua makanan laut disediakan dengan cara yang mudah. Menggunakan ikan segar dan makanan laut, serta bahan semulajadi seperti minyak zaitun, herba dan pelbagai rempah dari seluruh dunia, Fish & Co. telah menggembirakan pelanggan dengan makanan yang enak, kuantiti banyak dan perkhidmatan yang sangat mesra. Jadi, jom lah berbuka di Fish & Co.

Cawangan Fish & Co. Malaysia

  • Pavilion Kuala Lumpur (Flagship), Tel: 03 –2141 1350
  • Paradigm Mall, Tel: 03 –7491 0809
  • The MinesShopping Mall, Tel: 03 –8958 5856
  • Main Place@ USJ 21, Tel: 03 –8011 4583
  • IOI City Mall, Tel: 03 –8328 0761
  • 1Utama Shopping Centre, Tel: 03 –7722 4928

www.facebook.com/fishncomy

www.instagram.com/fishncomy

www.twitter.com/FishnCoMY

www.fish-co.com.my

1 thought on “Berbuka Puasa Dengan Promosi Makan Time Fish & Co.”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.