Penghantaran Percuma Dari Shopee

Sejak dunia di hujung jari ni. Membeli-belah di dalam talian memang tidak dapat dipisahkan. Masa tahun 2011 ruby sibuk dengan G******. Lepas tu tak larat tunggu penghantaran yang super duper lama, ruby dah malas nak membeli-belah secara dalam talian. Kemudian hadirnya L***** dan Z*****. Makin bertambah la koleksi pakaian dan barang rumah. Tambahan baru je berumah tangga. Memang mudah bila nak beli barang. Siap boleh survey harga dan cek sama ada mahal ke tidak kos penghantaran. Semakin lama, semakin bertambah pusat membeli-belah di hujung jari ni. Kita teruja dengan 1*******! Yay!!! Kemudian hadirnya Shopee. Yang memberi peluang kepada anda untuk menjadi penjual dan juga pembeli dalam masa yang sama! Kemudian siap dengan penghantaran percuma dari Shopee. Bagusnya! Jadi, kita semua boleh berjinak-jinak di dalam perniagaan. Alhamdulillah.

Konsep Shopee sangat mudah dan anda hanya menggunakan telefon pintar yang sedia ada untuk mula shopping! Hahaha. Sekarang Shopee telah mengadakan promosi penghantaran PERCUMA dengan setiap pembelian. Anda beli lah apa pun, semuanya FREE SHIPPING.

Penghantaran Percuma Dari Shopee

Jadi, why not kita bagi la chance untuk cuba pula membeli-belah di Shopee. Hehehe. Kena sabar banyak-banyak tau, sebab segala barang keperluan ada di dalam Shopee dan harga jauh lebih murah!

Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee

Setelah muat turun dari Google Playstore, daftar diri anda melalui alamat email, nombor telefon atau facebook. Mudahnya! Jadi, apa yang ruby beli? Pada mulanya ruby blur sangat nak guna aplikasi ni. Tak pasti produk masih available ke tidak dan masih menerima tempahan ke ketika musim perayaan yang sangat hampir tiba. Risau jika barang sampai selepas raya. Hahaha. Tapi membeli-belah last minute memang tidak dapat dipisahkan. Sebab majoriti ia lagi murah dan menjimatkan poket ruby. Hahaha!

Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee Penghantaran Percuma Dari Shopee

Senangnya! Huhuhu. Ruby beli semua barang ni, dengan chat bersama penjual. Cepat juga mereka respon. Kemudian penghantaran sangat cepat. Siap ada nombor tracking lagi. Kemudian, kita sebagai pembeli kena maklumkan bahawa barang sudah selamat sampai dengan kondisi yang baik. Jadi, barulah pihak Shopee akan bayar payment kita kepada penjual. Bagus kan?

Penghantaran Percuma Dari Shopee

Jadi, selamat membeli-belah! Sebab Shopee masih meneruskan Penghantaran Percuma sehingga 31 Julai 2016 bersama Pos Laju. Yay!

www.play.google.com/store/apps/details?id=com.shopee.my

www.instagram.com/Shopee_MY/

www.facebook.com/ShopeeMY

www.shopee.com.my

2 thoughts on “Penghantaran Percuma Dari Shopee”

  1. Disebabkan membeli belah semakin mudah, makin rambang matalah kita.

    Walau apa pun ianya bergantung kepada kita sebagai pengguna, beli ikut keperluan sahaja.

    Walau bagaimana pun, mungkin lepas ni saya boleh cuba explore shopee.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.