Jualan Murah Dalam Talian Black Friday Kini Di Malaysia

Seronoknya bila dengar ada jualan murah. Nak lagi seronok pada zaman sekarang tidak perlu berpusu-pusu ke pusat membeli-belah. Semuanya dihujung jari. Laman-laman portal membeli-belah juga sudah pandai menetapkan masa dan pasti trafik hit tinggi pada ketika itu! Jadi, pastikan anda simpan duit dan menggunakan talian internet yang laju! Hehehehe. Ruby nak kongsikan dengan anda jualan murah yang bakal hadir dan menjadi satu fenomena terkini di Malaysia. Ia adalah Black Friday dari CityAds! Jualan murah dalam talian Black Friday kini di Malaysia!!!! Apa itu Black Friday?

Black Friday adalah SALE global pada hari biasa, yang melibatkan banyak rantaian runcit besar dan kecil dari seluruh dunia. Tradisi ini berasal dari Amerika Syarikat, dan Black Friday pertama kali diadakan pada tahun 1966. Di Amerika Syarikat, ia adalah perkara biasa untuk menganjurkan jualan murah besar-besaran pada bulan November, ia akan berlaku selepas Hari Kesyukuran (Thanksgiving).

Tandakan kalendar anda! Jualan hebat Black Friday kini berada di Malaysia dan ia adalah tahun pertama! Malah akan diadakan secara besar-besaran! Bermula dari 25 November 2016, tawaran hebat dan diskaun sehingga 90% akan disediakan hanya di laman web blackfridayasia.com khas untuk pengguna dari Asia Tenggara. Anda boleh membeli pelbagai produk dan jenama dari pelbagai laman web portal yang menyertai Black Friday! Acara tahunan Black Friday ini dilaksanakan oleh CityAds iaitu penyedia perkhidmatan teknologi tinggi pemasaran dan penganjur “The First Real Online Black Friday in Southeast Asia (Malaysia, Indonesia, Thailand, Singapore)”

Black Frday

Bagaimana Black Friday berfungsi?

  1. Pada malam 25 November hingga 26, bermula dari 00:01, mana-mana pelanggan dari SEA boleh melawat blackfridayasia.com.
  2. Pengguna boleh memilih produk yang kami telah dipilih dari beberapa laman web dengan diskaun dan tawaran.
  3. Pengguna perlu pergi ke laman web ini dan daftar produk ketersediaan.
  4. Akhir sekali, pelanggan boleh memesan item yang dipilih dengan diskaun yang luar biasa dari laman web kami!

Jualan Murah Dalam Talian Black Friday Kini Di Malaysia Jualan Murah Dalam Talian Black Friday Kini Di Malaysia

Diantara laman portal membeli belah utama yang menyertai adalah dari Lazada, Zalora, Lelong, Food Panda dan banyak lagi. Jadi, apa tunggu lagi? Bersediakah anda? Jumpa pada hari jumaat nanti ya! Hehehe.

www.facebook.com/CityAdsSEA

www.blackfridayasia.com

2 thoughts on “Jualan Murah Dalam Talian Black Friday Kini Di Malaysia”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.