Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

Sponsored Post : Hugo Boss The Scent

Wangian terkini HUGO BOSS THE SCENT sebagai hadiah? Idea yang bagus kan? Hugo Boss, siapa yang tidak tahu tentang jenama ini? Terkenal di seluruh dunia, malah memiliki peminatnya yang tersendiri. Wangian Hugo Boss AG, sering digelar sebagai BOSS, adalah sebuah jenama fesyen mewah Jerman. Ia diasaskan pada tahun 1924 oleh Hugo Boss dan ibu pejabat […]

Honda Civic 2016 Penang Road Trip

Honda Civic 2016 Penang Road Trip

Assalammualaikum semua, sihat? Okay hari ini ruby nak kongsikan program Honda Civic 2016 Penang Road Trip yang ruby join sabtu dan ahad lalu. Program ini adalah untuk memberi peluang kepada ruby mencuba Honda Civic Generasi ke-10 ni. Ruby tiada pengalaman memandu Honda Civic, cuma ruby pernah memandu Honda CR-Z dan Honda CRV. Jadi, untuk tahu […]

Honda Civic 2016 Generasi Ke-10

Honda Civic 2016 Generasi Ke-10

Honda Malaysia hari ini dilihat memberi keterujaan dalam industri automotif, terutamanya dalam segmen C menerusi pelancaran rasmi Civic Generasi ke-10 yang amat dinantikan.┬áDalam membangunkan Civic serba baharu yang menjadi salah satu pembangunan model baharu paling komprehensif dan bercita-cita tinggi yang pernah dilakukan oleh Honda, pasukan juruteranya telah menetapkan penanda aras bahawa Civic bukan sahaja akan […]

Wangian Sedondon Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina

Wangian Inspire Dr Sheikh Muszaphar & Desire Dr Halina

Memilih wangian adalah sangat rumit, tambahan untuk membeli secara dalam talian. Sebab minat seseorang kepada wangian sangat subjektif. Tetapi, dunia dah berbeza sekarang ni. Sebab ramai dah tahu jenis wangian dan apa baunya nanti. Jika kita cakap isi kandungan wangian dari white musk, apple, cinnamon dan sebagainya. Pasti anda boleh bayangkan baunya segar dan sensual. […]

Giveaways & Peraduan DC Justice League

Siapa di sini meminati semua watak dalam DC Justice League? Mesti anda semua suka kan? Kalau kita yang dewasa juga suka, inikan pula anak-anak kita. Hehehe. Jadi, hari ini ruby nak kongsikan dengan anda semua berkenaan The Justice League, yang juga dikenali sebagai Justice League of America (JLA). Ia merupakan pasukan superhero fiksyen yang terdapat […]

Rawatan Facial SilkPeel Dermalinfusion Revival Medical Clinic

Rawatan Facial SilkPeel Dermalinfusion Revival Medical Clinic

Assalammualaikum semua, ruby dah lama tidak melakukan rawatan facial. Tengok kat muka ni dengan whitehead, sunburned dan tona tak sekata dah. Hurmm. Kulit muka macam meradang je, sebab bila pakai mekap dia taknak bekerjasama. Biasanya bila lepas pakai mekap, muka ruby akan lebih glow. Tapi macam hodoh sebab nampak liang roma dan foundation jadi berkumpul […]

SensiTeeth Kids

Kebersihan Oral Anak-Anak Bermula Dengan SensiTeeth Kids

Dari bahagian gigi dan mulutlah, segala bakteria yang mengakibatkan pelbagai penyakit hadir. Tambahan pula anak-anak kecil berusia 6 tahun ke bawah ini lebih suka makan pelbagai makanan manis. Keadaan itu membuatkan ibu bapa sukar untuk mendidik anak untuk kerap memberus gigi. Memberus gigi dan lidah amat penting bagi membersihkan bahagian oral selain memberi nafas segar […]