Travel & Leisure

Travel Bersama DiGi New Postpaid Plan

DiGi telah melancarkan DiGi New Postpaid Plan yang baru, ia menjanjikan pelanggan dengan lebih kuota Internet serta keupayaan untuk peralihan kuota yang tidak digunakan kepada bulan seterusnya. Plan baru, hanya dipanggil Digi Postpaid, bertujuan untuk menambah lebih nilai kepada pelanggan yang semakin meningkat selera untuk akses internet dan perkhidmatan digital yang tiada sempadan dan sepadan dengan gaya hidup sosial mereka.

DiGi New Postpaid Plan bernilai RM110/month yang menawarkan total internet kuota sebanyak 25GB All Day. Malah UNLIMITED 4G pada hujung minggu dan Unlimited Calls kepada semua networks telco. Peralihan Internet sebanyak 3GB dan paling best FREE roaming di dalam 5 negara iaitu Singapore, Thailand, Myanmar, Indonesia dan Brunei (5GB + 60 mins). Best kan? Selain itu anda dapat menggunakan aplikasi Capture sebanyak 100GB dan iflix selama 60 hari. Lagi lah syok!!!

DiGi New Postpaid Plan

Semua yang ditawarkan dalam DiGi New Postpaid Plan berjaya menarik perhatian ruby! Yelah sebab ruby memang tidak boleh hidup tanpa internet. Takkan nak bergantung kepada WiFi je. Data prepaid pun sering semput. Ayik habis limit. Hurrrmm stress! Sebab waktu hari biasa pun dah banyak habis guna data untuk kemaskini social media dan blog. Kalau waktu hujung minggu? Termenung tengok gambar “failed upload”. Hahaha. Jadi FREE UNLIMITED 4GB Weekend Internet ni memang bagus! Hujung minggu mesti la nak keluar berjalan dengan family, balik kampung la, bawa Adam main layang-layang, beli groceries, pergi shopping mall dan macam-macam lagi aktiviti. So apa yang paling ruby concern adalah whatsapp mesej dari keluarga, jiran kawasan perumahan dan rakan kerja. Kemudian mereka pula perlu send gambar dan voice message, kadang-kadang video call pula. Aiyayaya! Kalau WiFi kat rumah boleh tu boleh diusung kemana-mana aje kan best. Hahaha. Jadi, alternatif lain adalah langgan DiGi New Postpaid Plan ni!

Travel Bersama DiGi New Postpaid Plan Travel Bersama DiGi New Postpaid Plan

Selain itu, ruby sering travel ke Indonesia! FREE Roaming ni memang penyelamat ruby di perantauan. Sebab ruby kalau boleh taknak beli simkad negara tersebut, nanti kena tukar-tukar kad sim dan setting whatsapp pun bertukar. Hurrrm bukan itu aje! Email semua kena set baru ya. Banyak kerja nak buat. Nanti kelam kabut pula.

DiGi New Postpaid Plan

Jadi, apa tunggu lagi! Dapatkan DiGi New Postpaid Plan k. RM 110 untuk 25GB siapa yang tidak teruja! Jom la kita sama-sama gunakan DiGi. Orang kuning sentiasa ada di sebelah anda. Hehehe.

www.new.digi.com.my/postpaid-plans

 

1 thought on “Travel Bersama DiGi New Postpaid Plan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge