Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime. Assalammualaikum semua, hari ini ruby ingin kongsikan satu lagi kejayaan estatik kecantikan. Dunia kecantikan sangat unik, di setiap bahagian badan kita perlukan bantuan doktor estatik dan disusuli dengan mesin yang bagus. Betul tak? Walaupun wajah sudah cantik sempurna, tetapi masih bimbang tentang selulit di bahagian perut. Hehehe. Kesempurnaan kecantikan itu memang berterusan.

Jika dulu masa belajar di sekolah dan universiti, kita risaukan kulit kena selaran matahari. Mulalah risau dengan kulit berbelang. Kemudian bila wajah dah cantik. Ada pula orang masuk meminang. Hahaha. Risau tentang potongan badan pula. Nak kurus segera. Bila dah bernikah menggemok balik dan hamil. Selulit pula hadir. Huwaaaa. Stress kan jadi wanita? Hahahaha. Lepas bersalin, perut menggeleber, peha besar, selulit di lengan dan lain-lain. Tambah lagi anak, more lagi menggeleber. Hahahaha. Jadi, takkan lah nak selalu buat plastic surgery. Takutnya! Solusi terbaik adalah gunakan mesin Accent Prime. Selamat dan lulus FDA (Food and Drug Administration)!

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Teknologi Accent Prime

Accent Prime, salah satu daripada jenama Alma Lasers yang paling berjaya dan telah diperakui untuk penegangan kulit, pengkonturan badan dan stesen kerja peningkatan estetika meraikan ulang tahun ke-10 dengan kempen yang baharu dilancarkan. Alma Lasers, penginovasi global penyelesaian laser, berasaskan cahaya, frekuensi radio dan ultrabunyi untuk pasaran estetika dan pembedahan telah mengeluarkan platform generasi pertama berjenama Accent pada tahun 2007, dengan kelulusan FDA, dan mempertingkatkan teknologi platform ini sepanjang dekad yang lalu sehingga keluaran terbaharu rangkaian produk pengkonturan tubuh Alma Lasers: Accent Prime.

Platform terkini menggabungkan inovasi termaju dalam ultrabunyi dan teknologi frekuensi radio Unipolar ™ bagi menghasilkan rawatan yang boleh disesuaikan dengan pelanggan, pantas, berkesan dengan hasil yang berpanjangan. Accent Prime, platform Accent generasi ke-empat dilancarkan dalam jangkamasa 10 tahun, boleh menggandakan kepantasan pengkonturan badan dan rawatan penegangan kulit.

Kempen ulang tahun Accent ke-10 akan berlangsung sepanjang 2017 dan akan menarik penglibatan melalui peraduan di Facebook, video dan penyebaran isi kandungan digital, yang akan mempamerkan kejayaan jenama ini.

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Kami amat teruja untuk meraikan warisan Accent dan kejayaan dekad yang bermakna dalam pembentukan jenama dan kemuncak teknologi dalam industri penegangan kulit dan pengkonturan badan. Keluaran terbaharu selama 10 tahun Perjalanan Accent -. Accent Prime- telah mengubah rentak industri dan menawarkan penyelesaian perintis untuk rawatan jenis kulit yang berbeza yang belum pernah berlaku dan tercapai sebelum ini, kata Ketua Pegawai Eksekutif Alma, Dr. Ziv Karni.

Accent adalah salah satu jenama terkemuka Alma Lasers untuk rawatan penegangan kulit lanjutan, pengkonturan tubuh badan dan merupakan stesen kerja untuk pembangunan estetik, menggabungkan inovasi terkini dalam ultrabunyi dan teknologi frekuensi radio (RF) untuk menghasilkan rawatan yang efektif dan disesuaikan khusus – dengan hasil semulajadi dan berpanjangan.

Latar Belakang Alma Lasers

Alma Laser adalah penginovasi laser global, berasaskan cahaya, frekuensi radio dan penyelesaian ultrabunyi untuk pasaran estetika dan pembedahan. Kami membolehkan pengamal menawarkan prosedur yang selamat dan berkesan, justeru membolehkan pesakit mendapat manfaat daripada teknologi dan rawatan tercanggih yang terbukti secara klinikal.

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime, Apakah Fungsi & Indikasi Mesin Accent Prime?

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime

Alma Lasers Raikan 10 Tahun Kejayaan Teknologi Accent Prime, inilah masanya untuk anda mendapatkan rawatan di cawangan-cawangan klinik estatik yang memiliki mesin Accent Prime. Silalah cuba! Ia sesuai untuk waktu rehat pada waktu pejabat. Hehehe.

www.instagram.com/almalasers

www.facebook.com/almalasersint

www.almalasers.com

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.