Hannan MediSpa Kini Di Putrajaya

Hannan MediSpa Kini Di Putrajaya. Sejak akhir-akhir ini sering ruby dengar pelancaran pusat estatik di seluruh negara. Meriah! Paling ruby teruja adalah ia dikalangan doktor-doktor melayu islam. Kebiasaannya pusat kecantikan dipelopori oleh bangsa cina. Layanan memang tip top dan ruby selesa. Tambahan pakar kecantikan yang membantu juga sangat berkeyakinan. Doktor juga sentiasa ada. Sekarang ruby ingin berkongsi tentang Hannan MediSpa. Jika di cawangan Hannan MediSpa sebelum ini hanya menawarkan rawatan kecantikan wajah sahaja, kini di Hannan MediSpa Putrajaya menawarkan rawatan kecantikan gigi juga! Ini sangat menarik! Gigi juga penting selain kulit wajah yang flawless. Betul tak?

Hannan MediSpa kini giat menjadi trend dalam arena kecantikan di Malaysia. Ini adalah kerana usaha yang dilakukan oleh Dr. Hannan sendiri yang melibatkan diri di dalam dunia estetik sejak dari tahun 2012 lagi. Ketika itu, estetik masih baru di Malaysia dan tidak ramai yang tahu akan keberkesanan rawatan estetik secara am-nya. Dengan berbekalkan keyakinan, beliau mendalami ilmu estetika dan sehingga kini berjaya membuka sebanyak 17 francais di seluruh Malaysia dan sekaligus menjadikan beliau sebagai usahawan terkenal.

Hannan MediSpa Putrajaya
Dr Hannan Yusof dan Dr Musturawani Mohamed

Hannan MediSpa Kini Di Putrajaya

Hannan MediSpa Putrajaya outlet merupakan MediaSpa pertama di seluruh Putrajaya dan kami adalah satu-satunya outlet kolobrasi Hannan MediSpa yg menawarkan servis pergigian estetik. Terapi kecantikkan mengikut kesesuaian orang asia dengan menggunakan Teknologi Terkini yang diimport daripada Korea and USA. Dr Musturawani telah menceburi bidang pergigian hampir 12 tahun, kini timbul keinginan menceburi bidang rawatan muka dan badan. Maka beliau telah memilih Hannan Medispa sebagai salah satu perniagaan baharunya.

Hannan MediSpa Kini Di Putrajaya

Kami di Hannan MediSpa Putrajaya outlet menfokuskan kepada isu merawat masalah jerawat, jeragat, dan pelbagai masalah kulit muka yang lain. Kami akan meneliti kulit setiap client dan tekad untuk membantu menangani dan menyelesaikan masalah muka yang pelbagai dalam tempoh sekurang-kurangnya 10 hari bergantung kepada permasalahan yg dihadapi.

Hannan MediaSpa Putrajaya outlet juga mempunyai pelbagai produk kecantikan daripada koleksi Hannan Kosmetik. Koleksi kosmetik ini adalah servis lanjut kami kepada client-client kami sebagai usaha untuk melengkapkan rawatan mereka bersama kami. Saya dengan tulus memberikan keyakinan untuk memulih dan menjadikan kulit client saya sihat, segar, glowing dan berseri. Ini di tambah pula dengan tawaran harga promosi kami yang berpatutan sepanjang tahun.

Hannan MediSpa Kini Di Putrajaya

Diantara rawatan yang ditawarkan oleh Hannan Medispa Putrajaya adalah :

  • Cleopatra 24 K Gold
  • Teeth Whitening and Scalling
  • Vit-C Facial Treatment
  • Elsa Facial
  • Oxycryo
  • Carbon Peel
  • Silk Peel
  • Flawless Skin Therapy
  • Eyelash Perming

Blok A_T. 00_U.05, Jalan P8C/2, Precint 8, 62250 Wilayah Persekutuan Putrajaya, Malaysia.

+60 18-941 5300

www.facebook.com/hannanmedispaputrajaya

www.instagram.com/hannanmedispa_putrajaya

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.