Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats. Teringat ruby masa zaman belajar dekat universiti dan zaman bekerja di Berjaya Group. Nak makan sedap-sedap mesti KFC. Suka sangat dengan ayam spicy KFC. Lepas tu bahagian ribs sudah semestinya. Sampaikan pekerja cawangan KFC Bukit Bintang pun tahu. Hehe. Kenangan dengan KFC ni dari kecil lagi. Tak boleh dipisahkan. Kalau teringat ayam, mesti ayam KFC. Nak dijadikan cerita, sekarang ruby bekerja sendiri. Jadi, memang jarang lah nak makan duduk dekat restoran silang kaki semua tu. Kalau boleh nak tapau dan terus sambung kerja. Senang. Sejak KFC lancarkan KFC Value Treats, banyak juga duit dalam poket ni dapat dijimatkan. Cia cia cia.

Ruby join majlis KFC Value Treats di lokasi baru mereka di Pavilion. Masih lagi di dalam Pavilion, cuma sudah berpindah ke bahagian Pavilion Elite iaitu bahagian tengah tingkat 1 berhadapan Food Court. Paling mudah untuk ke lokasi baru ini adalah melalui lift dibahagian tengah.

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Zinger Slider RM 3.90

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Salsa Roller RM 3.90

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Zinger Mushroom Soup RM 3.90

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Shoyuken Rice Bowl RM 5.90

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Loaded Potato Bowl RM 5.90

Ruby telah mencuba kesemua menu baru KFC Value Treats. Ruby suka kesemuanya! Okaylah paling suka ikut nombor adalah

  1. Loaded Potato Bowl
  2. Zinger Mushroom Soup
  3. Zinger Slider
  4. Salsa Roller
  5. Shoyuken Rice Bowl

Loaded Potato Bowl berhantu weiii. Dari dulu ruby suka. Kenyang dan diet makan tu je. Hahahaha! Selain dari makanan enak dan sedap, kami turut dihiburkan oleh selebriti terkenal Malaysia iaitu Aizat Amdan. Siap ada skrin karaoke lagi! Hahaha. Idea yang bagus!

Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Aizat Amdan dah hiburkan kami, kami pula gamatkan suasana dengan permaian Boomerang Instagram, cipta replika 5 menu KFC Value Treats dan melukis 3 makanan KFC Value Treats. Hahaha. Melukis tu ruby tidak sempat, tapi boomerang dan replika tu ruby sempat buat. Dapat Voucher KFC dan H&M Gift Card RM 100. Boleh shopping baju untuk pergi ke Mabul Island. Terima kasih KFC! Jumpa di next event k. Hahaha.

www.kfc.com.my

www.instagram.com/kfcmalaysia

www.facebook.com/KFCMalaysia

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

8 thoughts on “Harga Berbaloi Dengan KFC Value Treats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.