Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional

Peralatan Kuasa Metabo untuk Pengguna Profesional. Metabo menawarkan penyelesaian sistem berkekalan dari alat dan aksesori untuk perkhidmatan, memberi nilai hari ini dan untuk masa depan. Menawarkan pelbagai produk untuk pengguna profesional agar memberi kualiti kepada bidang-bidang kecekapan industri logam dan dagangan logam, dagangan pembinaan dan pengubahsuaian.

Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional

Metabowerke GmbH dengan ibu pejabatnya di Nürtingen, Jerman adalah pengeluar alat kuasa berkualiti tinggi untuk pengguna profesional. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 1920 dan mendapat namanya daripada gerudi tangan yang dipanggil “Metallbohrdreher”. Hari ini, Metabo menawarkan pelbagai alat kuasa.

Peralatan kuasa sangat penting untuk kegunaan industri, malah kegunaan peralatan kuasa amat diperlukan untuk kegunaan rumah. Ini kerana ia mempercepatkan kerja-kerja mudah. Terutamanya drill. 1 rumah wajib ada 1 set lengkap drill. Dengan adanya drill, mudah untuk ruby melakukan kerja menggantung kayu langsir, frame gambar dan baiki kabinet.

Jika anda mempunyai pengalaman drill dinding tebal konkrit untuk gantung tirai langsir besi tu, mengigil tangan nak tebuk dinding tebal. Dulu ruby selalu ingat semua drill sama. Tapi ruby silap, memilih drill juga perlu tahu mata drill dan jenis menebuk lubang konkrit, besi atau kayu. Kalau takkkkk, asyik patah je la mata drill tu. Hahaha.

Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional

Kenapa Metabo Untuk Pengguna Profesional?

“Profesional” – Setiap pengguna peralatan kuasa wajib mengetahui langkah keselamatan, pakaian keselamatan dan cara penggunaan sesuatu peralatan. Oleh kerana itu ia dipanggil Profesional tetapi semua orang boleh menggunakan peralatan kuasa jika mengetahui cara penggunaannya.

Pada zaman sekolah dahulu, jika ada kelas kemahiran hidup. Ruby paling fokus dan aktif melakukan kerja pertukangan walaupun ia mudah. Satu kerja projek untuk membuat muzikal box, ruby siap bantu kawan-kawan untuk memotong kayu, drill skru, gosok dengan kertas pasir, sapu syelek dan mengecat. Kemudian bahagian muzik pula gunakan litar elektrik dan pemateri timah. Kerja pertukangan perlu fokus dan tidak boleh main-main. Ini kerana anda menggunakan peralatan tajam, merbahaya dan persekitaran yang perlu perhatian. Kekemasan kawasan kerja juga penting, kerana jika anda salah letak peralatan. Mungkin akan menjadi kemalangan kepada orang lain.

Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional

Kualiti Peralatan Kuasa Metabo

Metabo sangat dikenali dan telah mendapat anugerah Superbrands Germany 2016/2017 diatas kualiti yang berterusan dari 1923 hingga 2017

Metabo ialah syarikat sederhana yang memberi tumpuan kepada kumpulan sasaran utama tukang logam dan industri bersama-sama dengan bangunan perdagangan dan pengubahsuaian. Kilang penghasilan produk Metabo terdapat di Nürtingen dan Shanghai. Metabo mempunyai 23 syarikat pengedar dan lebih daripada 100 pengimport seluruh dunia.

Di seluruh dunia, Metabo mempunyai lebih 1,800 pekerja dengan jumlah jualan sebanyak 348 juta Euro yang dilaporkan pada tahun 2013. 1 Mac 2016 Metabo telah dibeli oleh Hitachi Koki, sebahagian daripada Kumpulan Hitachi. Ini menguatkan lagi bahawa kualiti Metabo tiada tandingannya.

XXL WARRANTY – THE METABO 3-YEAR WARRANTY

Peralatan kuasa Metabo mempunyai hayat perkhidmatan yang amat panjang. Daftar secara online dengan menyertakan resit bukti pembelian untuk mendapatkan kad jaminan XXL Metabo. Pendaftaran hanya boleh dilakukan dalam tempoh 4 minggu dari tarikh pembelian. Daftarkan produk anda di www.metabo-service.com

Pengedar Peralatan Kuasa Metabo di Malaysia

JASA KITA TRADING SDN. BHD.
No. 8, 3rd Floor, Jalan Segambut
51200 KUALA LUMPUR

(+60) 3-61 95 18 88
(+60) 3-40 41 52 70

www.metabo.com

www.facebook.com/metabo

www.instagram.com/metabo_germany

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

1 thought on “Peralatan Kuasa Metabo Untuk Pengguna Profesional

    akubiomed

    (May 1, 2017 - 11:01 pm)

    Waranti 3 tahun yang ditawarkan adalah menarik. Saya suka bertukang kayu. Beberapa mesin elektrik seperti drill dan mesin potong kayu ada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.