Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Hebat

Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Hebat. Assalammualaikum semua, ruby ingin kongsikan berita gembira buat anda semua yang sedang mencari kereta baru. Jenama Volkswagen memang tidak asing lagi. Ramai mengenalinya dari dulu lagi. Buat anda yang sudah mengidam kereta Volkswagen, ini lah masanya untuk anda! Volkswagen Malaysia sedang mengadakan jualan hebat. Harga berpatutan, kualiti hebat, banyak diskaun dan ada free gift!

Disini ruby ingin kongsikan Tips untuk anda yang ingin membeli kenderaan baru. Pelbagai faktor sebab untuk kita membeli kenderaan baru. Ini adalah hal personal. Ada yang menyukai dari jenama, ada yang menyukai dari segi prestasi, ada juga yang menyukai kenderaan tersebut kerana trend. Jadi, untuk anda yang ingin membeli, beli dengan meneliti keperluan dan kehendak. Jika anda inginkan sesuatu yang sesuai dengan penambahan ahli keluarga, ada anak kecil. Ketika waktu perayaan adalah paling sesuai untuk anda membeli kenderaan baru. Jika ada rezeki lebih, belilah Volkswagen Tiguan. Ruby memang suka kereta SUV’s. Tinggi dan selesa. Jika anda suka saiz kenderaan Sedan, belilah Volkswagen Vento atau Volkswagen Jetta. Kemas dan bergaya. Jadi, apakah pilihan anda?

Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Hebat

Volkswagen Passenger Cars Malaysia dengan sukacitanya mengumumkan pelbagai pilihan eksklusif Raya dan tawaran menjelang perayaan yang akan tiba! Mendahului dari senarai adalah satu tawaran penyelenggaraan percuma selama 5 tahun untuk apa-apa varian keluarga Vento dan Passat yang dibeli antara sekarang hingga 31 Julai 2017, di atas rebat promosi ‘duit raya’ yang sedang berlangsung.

Selain itu, pelanggan yang mendaftar dan menerima kereta Volkswagen sebelum 30 Jun 2017 akan menerima baucar petrol RM500 semasa mengambil kereta baru mereka. Senarai model dan jumlah penjimatan bagi promosi kereta Volkswagen Raya adalah seperti berikut:

Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Baik

Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Baik

Mereka yang berminat untuk melihat dengan lebih dekat, boleh mengunjungi 2 lokasi Roadshow Jualan Volkswagen untuk mengetahui lebih lanjut:

  • Lokasi : Berjaya Time Square
  • Tarikh : 1 – 4 June

 

  • Lokasi : Avenue K
  • Tarikh : 2 June – 4 July

Tawaran Volkswagen Raya akan berakhir pada 31 hb Julai 2017.

www.volkswagen.com.my

www.facebook.com/VolkswagenMalaysia

www.instagram.com/volkswagenmalaysia

1 thought on “Tawaran Volkswagen Raya Kini Lebih Hebat”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.