Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

2

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri. Assalammualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca blog ruby.my. Sokongan anda amatlah ruby hargai. Ruby ingin kongsikan dengan anda semua bahawa ruby akan menggunakan medium youtube untuk vlog. Jadi, silalah subscribe youtube channel rubydotmy. Hehehe. Hari ini ruby ingin kongsikan keistimewaan produk Nurraysa Beauty iaitu Makeup Set mereka.

Buat pengetahuan anda, produk Nurraysa Beauty sangat bagus. Mempunyai pengesahan HALAL, GMP, KKM, URS dan semestinya Buatan Malaysia! Jadi, produk ini sesuai untuk rakyat Malaysia dan mereka yang berada di Asia. Betul tak? Jika mekap tersebuk sesuai di iklim khatulistiwa, pastinya rakan-rakan dari luar negara juga sesuai untuk gunakan produk ini.

Nurraysa Beauty Makeup Set

  1. Nurraysa Treatment Serum (30ML) RM 39.00
  2. Nurraysa Miracle Whitening Spray (60ML) RM 49.00
  3. Nurraysa Glowing DD Moist Cake – Medium (12G) RM 39.00
  4. Nurraysa Mineral Loose Powder (10G) RM 29.90
  5. Nurraysa Perfect Brow Shaping RM 25.00
  6. Nurraysa Miracle Eyeliner RM 29.00
  7. Nurraysa Perfect Long Lash Mascara RM 29.90
  8. Nurraysa Shining Mineral Blusher RM 19.90
  9. Nurraysa Pearl Magic Lipstick RM 24.00
  10. Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover (50ML) RM 29.90

Kesemua makeup ini ruby telah gunakan dan amat berpuas hati. Solekan pun jadi kemas. Malah ia mesra wudhuk. Mesra wuduk bermaksud mudah di tanggalkan dengan menggunakan Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover. Ini kerana produk mekap Nurraysa tidak mengandungi Silikon dan waterproof. Jika produk mekap anda mempunyai Silikon dan waterproof, maka anda perlu ambil masa yang lama untuk bersihkannya. Wuduk wajib meresap ke dalam kulit dan anda baru lah boleh menunaikan solat dengan sempurna. Betul tak?

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Video Tutorial

 

 

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Menarik kan produk Nurraysa Beauty? Dapatkan set makeup ini dari Deeryn Shop. Penghantaran cepat dan mudah berurusan. Hehehe. Selamat bersiap sedia untuk mekap-mekap sempena Aidilfitri! Jika anda adalah wanita yang sibuk dengan persiapan Aidilfitri, mesti jarang mekap kan? Nak masak, nak mengemas, nak melayan tetamu. Mana la ada masa nak mekap kan? Tapi jika anda gunakan produk Nurraysa Beauty, simple je. Jimat masa.

Ruby dah cuba sepantas kilat mekap. 15 minit pun dah cukup. Beri 15 minit masa untuk anda tampil menarik dan pastinya suami pun sayang. Kalau yang bujang tu, memang banyak masa terluang kan? Sesuai sangat lah mekap manis-manis dengan set produk mekap Nurraysa Beauty. Jika ada persoalan boleh tanya ruby k. Ruby dah menceburi bidang mekap-mekap ni sejak 2010. Ruby faham perasaan bila kita tak mahir untuk mekap. Jadi, let me help you. Ewaaahhh.

www.deerynshop.com

www.nurraysa.com

www.instagram.com/deerynshop

Share.

About Author

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

2 Comments

Leave A Reply

CommentLuv badge