Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri. Assalammualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca blog ruby.my. Sokongan anda amatlah ruby hargai. Ruby ingin kongsikan dengan anda semua bahawa ruby akan menggunakan medium youtube untuk vlog. Jadi, silalah subscribe youtube channel rubydotmy. Hehehe. Hari ini ruby ingin kongsikan keistimewaan produk Nurraysa Beauty iaitu Makeup Set mereka.

Buat pengetahuan anda, produk Nurraysa Beauty sangat bagus. Mempunyai pengesahan HALAL, GMP, KKM, URS dan semestinya Buatan Malaysia! Jadi, produk ini sesuai untuk rakyat Malaysia dan mereka yang berada di Asia. Betul tak? Jika mekap tersebuk sesuai di iklim khatulistiwa, pastinya rakan-rakan dari luar negara juga sesuai untuk gunakan produk ini.

Nurraysa Beauty Makeup Set

 1. Nurraysa Treatment Serum (30ML) RM 39.00
 2. Nurraysa Miracle Whitening Spray (60ML) RM 49.00
 3. Nurraysa Glowing DD Moist Cake – Medium (12G) RM 39.00
 4. Nurraysa Mineral Loose Powder (10G) RM 29.90
 5. Nurraysa Perfect Brow Shaping RM 25.00
 6. Nurraysa Miracle Eyeliner RM 29.00
 7. Nurraysa Perfect Long Lash Mascara RM 29.90
 8. Nurraysa Shining Mineral Blusher RM 19.90
 9. Nurraysa Pearl Magic Lipstick RM 24.00
 10. Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover (50ML) RM 29.90

Kesemua makeup ini ruby telah gunakan dan amat berpuas hati. Solekan pun jadi kemas. Malah ia mesra wudhuk. Mesra wuduk bermaksud mudah di tanggalkan dengan menggunakan Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover. Ini kerana produk mekap Nurraysa tidak mengandungi Silikon dan waterproof. Jika produk mekap anda mempunyai Silikon dan waterproof, maka anda perlu ambil masa yang lama untuk bersihkannya. Wuduk wajib meresap ke dalam kulit dan anda baru lah boleh menunaikan solat dengan sempurna. Betul tak?

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Video Tutorial

 

 

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Menarik kan produk Nurraysa Beauty? Dapatkan set makeup ini dari Deeryn Shop. Penghantaran cepat dan mudah berurusan. Hehehe. Selamat bersiap sedia untuk mekap-mekap sempena Aidilfitri! Jika anda adalah wanita yang sibuk dengan persiapan Aidilfitri, mesti jarang mekap kan? Nak masak, nak mengemas, nak melayan tetamu. Mana la ada masa nak mekap kan? Tapi jika anda gunakan produk Nurraysa Beauty, simple je. Jimat masa.

Ruby dah cuba sepantas kilat mekap. 15 minit pun dah cukup. Beri 15 minit masa untuk anda tampil menarik dan pastinya suami pun sayang. Kalau yang bujang tu, memang banyak masa terluang kan? Sesuai sangat lah mekap manis-manis dengan set produk mekap Nurraysa Beauty. Jika ada persoalan boleh tanya ruby k. Ruby dah menceburi bidang mekap-mekap ni sejak 2010. Ruby faham perasaan bila kita tak mahir untuk mekap. Jadi, let me help you. Ewaaahhh.

www.deerynshop.com

www.nurraysa.com

www.instagram.com/deerynshop

22 thoughts on “Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri”

 1. It looks great just need to trim your eyebrows abit to make it neater then the whole look would be perfect 🙂
  I like the lipstick color, not too dark and compliments your skin well

 2. Selalu jugak nampak iklan NUrraysa ni dekat TV. Memang melekat sungguh sebab diaorang ulang perkataan nurraysa tu banyak kali. Lately Fadzi pun rajin betul nak pakai make up masa keluar rumah. even dalam rumah paling paling pun mesti tepek bedak baby dekat muka dan pakai lip balm

 3. Wah cantik dah Ruby bila make up… Guna Nurraysa lak tu… Tapi setiap kali dgr nama produk ini teringat iklan kat tv… apa SA ?.. .. Nurraysa huhu lucu iklan tu…

 4. wah.. bolehlah nanti saya cadangkan dengan famili atau member-member. lagi2 sekarang risau juga cari produk kecantikan yang HALAL dan selamat. yang penting, sokong Buatan Malaysia! dan Kak Ruby. eh? haha

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.