Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri. Assalammualaikum semua. Terima kasih kerana sudi membaca blog ruby.my. Sokongan anda amatlah ruby hargai. Ruby ingin kongsikan dengan anda semua bahawa ruby akan menggunakan medium youtube untuk vlog. Jadi, silalah subscribe youtube channel rubydotmy. Hehehe. Hari ini ruby ingin kongsikan keistimewaan produk Nurraysa Beauty iaitu Makeup Set mereka.

Buat pengetahuan anda, produk Nurraysa Beauty sangat bagus. Mempunyai pengesahan HALAL, GMP, KKM, URS dan semestinya Buatan Malaysia! Jadi, produk ini sesuai untuk rakyat Malaysia dan mereka yang berada di Asia. Betul tak? Jika mekap tersebuk sesuai di iklim khatulistiwa, pastinya rakan-rakan dari luar negara juga sesuai untuk gunakan produk ini.

Nurraysa Beauty Makeup Set

  1. Nurraysa Treatment Serum (30ML) RM 39.00
  2. Nurraysa Miracle Whitening Spray (60ML) RM 49.00
  3. Nurraysa Glowing DD Moist Cake – Medium (12G) RM 39.00
  4. Nurraysa Mineral Loose Powder (10G) RM 29.90
  5. Nurraysa Perfect Brow Shaping RM 25.00
  6. Nurraysa Miracle Eyeliner RM 29.00
  7. Nurraysa Perfect Long Lash Mascara RM 29.90
  8. Nurraysa Shining Mineral Blusher RM 19.90
  9. Nurraysa Pearl Magic Lipstick RM 24.00
  10. Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover (50ML) RM 29.90

Kesemua makeup ini ruby telah gunakan dan amat berpuas hati. Solekan pun jadi kemas. Malah ia mesra wudhuk. Mesra wuduk bermaksud mudah di tanggalkan dengan menggunakan Nurraysa Fast Clean Eye Makeup Remover. Ini kerana produk mekap Nurraysa tidak mengandungi Silikon dan waterproof. Jika produk mekap anda mempunyai Silikon dan waterproof, maka anda perlu ambil masa yang lama untuk bersihkannya. Wuduk wajib meresap ke dalam kulit dan anda baru lah boleh menunaikan solat dengan sempurna. Betul tak?

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Video Tutorial

 

 

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

Menarik kan produk Nurraysa Beauty? Dapatkan set makeup ini dari Deeryn Shop. Penghantaran cepat dan mudah berurusan. Hehehe. Selamat bersiap sedia untuk mekap-mekap sempena Aidilfitri! Jika anda adalah wanita yang sibuk dengan persiapan Aidilfitri, mesti jarang mekap kan? Nak masak, nak mengemas, nak melayan tetamu. Mana la ada masa nak mekap kan? Tapi jika anda gunakan produk Nurraysa Beauty, simple je. Jimat masa.

Ruby dah cuba sepantas kilat mekap. 15 minit pun dah cukup. Beri 15 minit masa untuk anda tampil menarik dan pastinya suami pun sayang. Kalau yang bujang tu, memang banyak masa terluang kan? Sesuai sangat lah mekap manis-manis dengan set produk mekap Nurraysa Beauty. Jika ada persoalan boleh tanya ruby k. Ruby dah menceburi bidang mekap-mekap ni sejak 2010. Ruby faham perasaan bila kita tak mahir untuk mekap. Jadi, let me help you. Ewaaahhh.

www.deerynshop.com

www.nurraysa.com

www.instagram.com/deerynshop

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

22 thoughts on “Nurraysa Beauty Makeup Set Untuk Mekap Raya Aidilfitri

    Sunshine Kelly

    (July 20, 2017 - 11:21 am)

    Ok juga brand ini, makeup nampak natural and macam long lasting juga. The treatment serum is goo.
    Sunshine Kelly´s last blog post ..YEHWADAM Pure Brightening Skincare ReviewMy Profile

    Mek Onie

    (July 18, 2017 - 12:14 pm)

    macam menarik je kak kosmetik dia tu… haaaaa apa sa? hahahaha 😛
    Mek Onie´s last blog post ..BADAN BAU TENGIK. NAH! JAWAPAN DIA.My Profile

    Arisa Chow

    (July 18, 2017 - 11:37 am)

    It looks great just need to trim your eyebrows abit to make it neater then the whole look would be perfect 🙂
    I like the lipstick color, not too dark and compliments your skin well

      Ruby

      (July 18, 2017 - 3:13 pm)

      ala tak boleh trim eyebrow. haram!!! hahaha

    IMAN

    (July 18, 2017 - 11:04 am)

    Quite affordable harga dia! Ni kalau dekat Watsons ke Guardian, ada tak?
    IMAN´s last blog post ..Maysaa’s first Aidilfitri at TerengganuMy Profile

    Shamsidah

    (July 18, 2017 - 8:24 am)

    Barang nurraysa mmg bagus.. Saya pEngguna dan pnah jadi dropship juga… Hihii

    iuzira

    (July 18, 2017 - 7:38 am)

    oh, sebelum makeup kena pakai serum dulu ya. saya main makeup je kat muka asal nampak cantik

    NUR ALJA

    (July 18, 2017 - 4:01 am)

    Alja pun pakai juga makeup nurraysa ni. Alja ada loose powder, glowing DD dgn Lipstick ikut warna darah tu. Memang best dan senang tanggal.

    Fadzi Razak

    (July 18, 2017 - 3:35 am)

    Selalu jugak nampak iklan NUrraysa ni dekat TV. Memang melekat sungguh sebab diaorang ulang perkataan nurraysa tu banyak kali. Lately Fadzi pun rajin betul nak pakai make up masa keluar rumah. even dalam rumah paling paling pun mesti tepek bedak baby dekat muka dan pakai lip balm
    Fadzi Razak´s last blog post ..Dewan Perkahwinan Di Shah Alam – Dewan Raja Muda MusaMy Profile

    shazalina mahat

    (July 17, 2017 - 7:31 pm)

    saya pun pengguna nuraysha jugak…memang terbaik lah
    shazalina mahat´s last blog post ..Resepi Kuih KaswiMy Profile

    Ansi

    (July 17, 2017 - 7:07 pm)

    Salam perkenalan

    ummizarra

    (July 17, 2017 - 6:52 pm)

    wahhhh cantik berseri..
    pernah nak try tapi masih tak berani nk mencuba.

    Bro Framestone

    (July 17, 2017 - 4:52 pm)

    Patut la berseri-seri Ruby pada raya kali ini…..

    Fariza

    (July 17, 2017 - 2:27 pm)

    Wah cantik dah Ruby bila make up… Guna Nurraysa lak tu… Tapi setiap kali dgr nama produk ini teringat iklan kat tv… apa SA ?.. .. Nurraysa huhu lucu iklan tu…

    Jessying

    (July 17, 2017 - 2:14 pm)

    Amboi cantiknya!!!! Selamat Hari Raya Ruby… haha do more video tutorial okie 🙂

      Ruby

      (July 18, 2017 - 3:14 pm)

      hahahaha i try. so shy!

    Hasif Hamsyari

    (July 17, 2017 - 1:31 pm)

    wah.. bolehlah nanti saya cadangkan dengan famili atau member-member. lagi2 sekarang risau juga cari produk kecantikan yang HALAL dan selamat. yang penting, sokong Buatan Malaysia! dan Kak Ruby. eh? haha
    Hasif Hamsyari´s last blog post ..Apa yang Menarik di Tanjong Malim, Perak?My Profile

    Fiza Rahman

    (July 17, 2017 - 12:47 pm)

    Teringin nak ber mekap. Tapi tak reti. Just pakai compact powder dengan lipstick jer lah ?
    Fiza Rahman´s last blog post ..Yeayyyy… Saya Dah Boleh Berjalan!!My Profile

    penaberkala

    (July 17, 2017 - 12:46 pm)

    Fuyoh kak ruby. Patutlah cantik di hari raya, ni rahsianya..
    penaberkala´s last blog post ..AIRASIA X “FLY HIGH & GET REWARDED”My Profile

    Suria Amanda

    (July 17, 2017 - 12:45 pm)

    Gigih ruby buat video..akak dh lama x beli brg mekap..pakai basic je..tgok ruby mekap terus rasa nak mekap gak la
    Suria Amanda´s last blog post ..Wonderful Asia By Traveloka Kali Ini Ke Boracay Island Phillippines…My Profile

    Mazni Azmi

    (June 19, 2017 - 5:46 pm)

    Wah wah dah macam duta la sis ruby

    Hihi
    Mazni Azmi´s last blog post ..Set Mengandung Shaklee Untuk Kencing Manis. Kawal Gula Sekarang!My Profile

      Ruby

      (June 20, 2017 - 3:14 pm)

      Hahaha kak Mazni, saya baru je mula balik ni. Cuba-cuba balik. Hehehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.