ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan

ENCHANTEUR 24H Moist Losyen Haruman Badan. Assalammualaikum semua! Losyen! Losyen! Losyen! Kalau tiada losyen, memang tidak sah la kan. Hehehe. Losyen ni salah satu terapi untuk ruby kekal bertenaga sepanjang hari selain perfume. Perfume dia efek di fabrik kan. Manakala losyen ni dia memberi efek kepada kulit kita. Bayangkan bila kita bersalaman dengan anak, anak saudara, […]

DASHING Anytime EDT

DASHING Anytime EDT Untuk Suami

DASHING Anytime EDT Untuk Suami. Assalammualaikum semua! Tajuk macam menggeletis kan? Hahaha. Saje je bubuh tajuk macam ni. Tapi memang ruby bagi dekat suami ruby pun. Hehehe. Waktu pertama kali nampak produk ni di Guardian Pharmacy dan Watsons dah suka! Sebab nak juga wangian wanita bersaiz kecil macam ni! Huwaaa! Bila lah nak ada saiz […]

NIVEA Care & Protect

Ketiak Berbau Tiada Lagi Dengan NIVEA Protect & Care

Ketiak Berbau Tiada Lagi Dengan NIVEA Protect & Care. Assalammualaikum semua! Jom hari ini kita berkongsi pengalaman menjaga bau badan dan ketiak. Sebagai wanita, kita ada tiga lokasi penting menjaga kebersihan dan bau. Diantaranya adalah ketiak, rambut dan kawasan miss v. Tapi hari ini kita sembang berkenaan ketiak / armpit / under arm ya! Hehehe. […]