EZBaby Ergonomik Hipseat Carrier Murah Dan Berkualiti

EZBaby Ergonomik Hipseat Carrier Murah Dan Berkualiti. Assalammualaikum semua! Ramai dah ruby tengok ibu bapa baru menimang cahaya mata. Terasa nak hamil lagi. Tapi, kita jarakkan dulu kehamilan agar badan ibu kembali sihat bertenaga. Sebab banyak tanggungjawab perlu dilaksanakan. Jadi, kita juga perlu bahagikan masa agar anak-anak dapat sepenuh perhatian. Kalau dah penat, mesti ruby sibuk mencari bantal aje. Hahahaha. Ibu bapa baru memang tidak cukup rehat dan tidur. Jika dapat tidur, ia adalah perkara paling bermakna!

Ruby ingin kongsikan pengalaman ruby, diantara keluar jalan-jalan dengan stroller atau baby carrier? Ruby paling selesa dan mudah dengan baby carrier. Sebab anak mudah tidur. Kalau bawa stroller sambil tolak troli pasaraya macam pelik pula. Dah la pergi shopping berdua dengan baby. Jika pakai baby carrier, ruby tolak troli pasaraya aje dan semua kerja berjalan lancar mengikut ketepatan masa yang ruby inginkan.

EZBaby Ergonomik Hipseat Carrier Murah dan Berkualiti

Baby carrier di pasaran memang mahal, ada harga melebihi dari kemampuan kita. Ada pula yang murah tetapi keselamatan dari kualiti produk tidak terjamin. Kemalangan semasa menggunakan baby carrier juga ada, seperti zip tertanggal dan tali putus. Tetapi untuk keselamatan anak dan keselesaan ibu bapa. Sudah semestinya pelbagai cara untuk kita ketahui kebaikan sesuatu produk. Macam ruby, ruby suka google dan menonton video youtube produk tersebut terlebih dahulu. Kemudian bila dah berkenan, ruby akan menghubungi kedai yang menjual produk tersebut. Ruby akan bertanya adakah ia mudah atau perlukan bantuan orang lain untuk memakainya. Material juga sangat penting, agar anak selesa tidur di dalam baby carrier dan tidak kepanasan.

EZBaby Carrier ini mempunyai ciri-ciri keselamatan dan keselesaan buat ibu bapa dan bayi. Bayi boleh memakai dari usia 3 bulan sehingga usia 3 tahun. Maximum berat sehingga 20kg. Saiz lilitan pinggang bermula dari 72cm hingga 118cm. Untuk bayi, ruby sarankan ibu bapa mula pakaikan baby carrier bila bayi sudah boleh duduk. Mungkin pada usia 5 bulan macam tu. Adam dan Alif mula duduk ketika usia 5 bulan. Hehehe. Rindu pula waktu duduk dan merangkak tu. Laju je.

Gambar dibawah ini Ruby sedang menggunakan EZBaby Premium Baby Carrier dalam siri EZBaby Urban Comfort warna merah. Sekejap sahaja Alif sudah terlelap.

EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru

Video EZBaby Ergonomik Hipseat Carrier


EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru

Produk ini mengurangkan beban berat yang diletakkan pada tulang belakang dan pelvis ibu, yang membolehkan ibu mengangkat dan meletakkan bayi mereka dengan mudah. Ibu dan bapa boleh menggunakan EZBaby Carrier dan terus kekal aktif melakukan apa sahaja aktiviti sambil menjaga bayi. Ia mudah dipakai, ringan, boleh  digunakan dalam pelbagai kedudukan termasuk memeluk dari sisi, memeluk dari depan, membawa belakang, dan memandang ke depan.

EZBaby Urban Comfort Series

  1. Mempunyai kain penutup “sleeping hood”. Ini sesuai untuk menutup ketika bayi sedang menyusu dan tidur.
  2. 2 rekaan penutup depan boleh ditukar khas untuk “Airy Mesh”
  3. Terdapat poket di bahagian sisi yang membolehkan ibu bapa menyimpan item kecil
  4. “Lock Button & Zipper Protection System”  yang boleh mengurangkan beban bayi
  5. Kapas tebal dan padu melegakan tekanan pada bahagian pinggang dan bahu
  6. Mempunyai “Teething Pads” untuk ditampal dibahagian bahu. Pad ini boleh dibuka dan dibasuh.
  7. EPP Generasi ke-3
  8. Velcro yang kuat dan lembut (30,000 kali ujian lekatan yang kuat)
  9. Pengalaman geseran tahap profesional yang 50,000 kali kuat semasa dibuka dan ditutup tanpa mengubah bentuk.
  10. Dikilangkan mengikut standard keselamatan antarabangsa Eropah SGS EN13209 & EN17209
  11. 4 pilihan warna Skyblue, Red, Blue & Pink
  12. Material Cotton + Polyester
  13. Harga RM 259.00

EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa BaruEZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru

EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru

EZBaby Urban Lite Series

  1. 2 rekaan penutup depan boleh ditukar khas untuk “Airy Mesh”
  2. Terdapat poket di bahagian sisi yang membolehkan ibu bapa menyimpan item kecil
  3. “Lock Button & Zipper Protection System”  yang boleh mengurangkan beban bayi
  4. Kapas tebal dan padu melegakan tekanan pada bahagian pinggang dan bahu
  5. EPP Generasi ke-3
  6. Velcro yang kuat (30,000 kali ujian lekatan yang kuat)
  7. Pengalaman geseran tahap profesional yang 50,000 kali kuat semasa dibuka dan ditutup tanpa mengubah bentuk.
  8. Dikilangkan mengikut standard keselamatan antarabangsa Eropah SGS EN13209 & EN17209
  9. Dua pilihan warna Denim & Khakis
  10. Material Polyester
  11. Harga RM 219.00

EZBaby Premium Baby Carrier Mampu Dimiliki Tiap Ibu Bapa Baru

Perbezaan EZBaby Urban Comfort Series dan EZBaby Urban Lite Series

EZBaby Urban Lite tidak mempunyai “sleeping hood”, “teething pads” dan Velcro lembut tetapi harga lebih murah. Pada pendapat ruby, apabila bayi sudah berusia 1 tahun, mereka sudah tidak mahu sleeping hood dan teething pads. Malah mereka lebih ingin tahu apa yang berlaku dipersekitaran.

Promosi Dari www.MyBazar.com

Berita gembira untuk ibu bapa di luar sana, ada promosi di MyBazar! Laman e-dagang terkini ini akan menawarkan harga istimewa selama 3 hari (1 November 2017 – 3 November 2017 11:59PM) bersempena pelancaran jualan produk EZBaby Premium Baby Carrier. Standby malam ini tau!

EZBaby URBAN Comfort Series : RM189 (Harga asal RM 259)
EZBaby LITE Baby Series : RM 159 (Harga asal RM 219)

Dapatkan EZBaby Premium Baby Carrier anda sekarang di MyBazar http://www.mybazar.com/search/ezbaby

PEEKABOO DISTRIBUTION (KT 0411793-P)

No.100-1,
Jalan PUJ3/2,
Taman Puncak Jalil,
Bandar Putrai Permai,
43300 Seri Kembangan,
Selangor

www.facebook.com/ezbaby.com.my

23 comments on “EZBaby Ergonomik Hipseat Carrier Murah Dan Berkualiti

  1. dayahmy

    murahnyaaaa. cantik pulak tu. Serius kak memang best shopping bawa anak dalam carries mudah. Dia pun mula je tantrum kemudian tidur. Saya ada 3 carrier baby ni dari onya & ergo baby

    Reply
  2. Bella Jamal

    Memang nampak lebih selesa dan mudah dengan baby carrier. Bawak stroller leceh nak bertembung dengan trolley, orang jalan-jalan lagi. Btw, maybe akan lenguh la sikit kan menggendong budak. Rasa nak beli je satu bawak anak-anak jenjalan. Tapi anak bulus ajelah. Boleh ke? Hehe

    Reply
  3. Mahamahu

    Selesanya sampai tertido Aliff tu heheh kita tengok pun macam kita nak tido dalam beg tu wakakaka.. Tapi kalau mereka buang air atau susu tertumpah pun tak basahkan bagus lah..

    Reply
  4. Yoorin Noorazian

    Memang lebih mudah pakai baby carrier berbanding stroller. Dulu Irine sampai 2 tahun lebih masih berdukung carrier.adik dia pon now 18months pon selesa bercarrier. Masuk carrier jalan 5 minit dah tidur..

    Reply
  5. kinah

    Kinah dulu pun mula-mula guna stroller. Tapi kebanyakan tempat ada yang tidak mesra stroller. Kekadang tu lif pun takde. Kinah pun ada satu babywearing ni tapi jenama lain la. Sampai sekarang masih guna lagi. Memang bagus dan mudahkan pergerakan kita.

    Reply
  6. lin liena

    dulu masa kak lina ada anak kecik kan…memang giler2 la baby carrier ni…rambang mata tengok jenama yang terkenal tu…ketar2 nak bayor haha…tapi selesa sangat…tak larat nak dukung sebab anak tak suka naik stroller..sekarang tengok je lah org pakai…tengok ruby pakai tetiba teringin pulakkk…hihihi

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge