Jus Halia Sauda Anugerah Wellness

Jus Halia Sauda Anugerah Wellness. Assalammualaikum semua! Terima kasih sudi membaca blog ruby.my. Ruby hari ini nak bercerita tentang kesihatan. Penjagaan kesihatan tidak begitu susah dan tidak juga senang. Cuma kita sering tidak pasti apa yang diperlukan oleh diri kita. Kalau ambil banyak, terlebih dos pula. Kalau ambil sikit, kurang zat pula. Jadi, adalah penting untuk mengikut apa saranan doktor atau label dalam pengambilan sebarang vitamin suplimen dan makanan / minuman kesihatan.

Ruby sendiri susah untuk amalkan makanan / minuman kesihatan sebab sering lupa. Kerah tenaga sehabisnya ketika muda. Sehinggalah satu hari pada usia 30 tahun, ruby tiba-tiba sering sakit kepala dan mengantuk selepas makan. Ruby cek darah, dalam darah terdapat kolestrol, sisa makanan yang tidak cerna, sel darah merah berasid, sel darah putih tidak seganda saiz dari sel darah merah, darah ada radiasi gadget dan ia membuatkan ruby sangat takut!

Jus Halia Sauda Anugerah Wellness

Sekarang ruby sedang mengamalkan Jus Halia Sauda Anugerah Wellness. Dari pemakanan ruby selama 30 tahun ni dah macam-macam ruby masukkan dalam saluran darah. Risau bila melihat keputusan darah. Bila sudah berusia 30-an, risau tentang kesihatan. Sebab proses penuaan dan metabolisma rendah. Jadi, secara tidak langsung, proses kesihatan dalaman kita juga akan slow.

Jus Halia Sauda Anugerah Wellness Jus Halia Sauda Anugerah WellnessKecantikan dan kecergasan adalah anugerah yang tidak ternilai dan ia bermula daripada dalaman. Jus Halia Sauda Anugerah, pilihan tepat sebagai penyelesaian untuk membantu kebaikan tubuh badan anda. Sedap diminum dan sungguh mudah diamalkan. Ramuannya setanding dengan perubatan moden dan menjadi paduan unggul yang bermanfaat kepada semua lapisan masyarakat. Tiada ragu terhadap keberkesanannya.

Selain dari mengamalkan Jus Halia Sauda, ruby sudah mula kerap lakukan aktiviti sukan larian. Ruby tahu jika ingin kesihatan yang baik adalah dari pemakanan. Senaman dan suplimen hanya menyumbang dalam 20% sahaja. Jadi, mulakan diet seimbang dan bergembiralah. Hehehe

Jus Halia Sauda Anugerah, Formulasi Dari Enam Bahan Terpilih

  1. Halia : Membantu proses detoksifikasi semulajadi tubuh badan
  2. Bawang Putih : Membantu mengekalkan kesihatan fizikal secara semulajadi
  3. Cuka Epal : Membantu melancarkan pencernaan
  4. Limau nipis : Untuk kesihatan tubuh badan
  5. Habbatus Sauda : Manfaat kesihatan yang tidak ternilai
  6. Madu : Membantu memberikan tenaga yang berpanjangan

Jus Halia Sauda Anugerah Wellness

Kaedah Mengamalkan Jus Halia Sauda

  • Untuk orang dewasa ambil 2 sudu besar sebelum sarapan.
  • Untuk kanak-kanak berusia 5 tahun ke atas, 1 sudu kecil selepas sarapan.

Jus Halia Sauda Anugerah WellnessJus Halia Sauda Anugerah WellnessRuby amalkan 2 sudu besar setiap hari. 30ML sehari. Botol ini tersedia bersama cawan kecil, jadi mudah untuk minum terus 30ML. Kongsikanlah manfaat Jus Halia Sauda Anugerah bersama yang tersayang kerana ia sangat membantu demi kecantikan & kecergasan secara menyeluruh. Lebih pekat, lebih banyak kandungan, lebih tinggi nilai & lebih ekonomikal. Jus Halia Sauda Anugerah.. Amalkan & Alami Kesannya

Video Pakar Herba

Harga Jus Halia Sauda

Semenanjung Malaysia : RM 55.00
Sabah / Sarawak : RM 60.00

Giveaway 5 Botol Jus Halia Sauda

Jus Halia Sauda Anugerah Wellness
Buat anda yang ingin mendapatkan produk Jus Halia Sauda untuk diri sendiri atau ibu bapa. Ruby berbesar hati ingin menganjurkan Giveaway di blog Ruby.MY. 5 orang pemenang akan menerima produk Jus Halia Sauda. Seronok kan?

Cara-caranya adalah seperti berikut :

  1. Like facebook www.facebook.com/anugerahwellness
  2. Like facebook www.facebook.com/rubydotmy
  3. Follow Instagram www.instagram.com/anugerahwellness
  4. Follow Instagram www.instagram.com/rubydotmy
  5. Jawab soalan di ruang komen blog ruby.my
    • Soalannya “Apakah bahan-bahan yang terdapat di dalam Jus Halia Sauda Anugerah Wellness dan kenapa anda inginkan Jus Halia Sauda”
    • Sertakan alamat email anda agar mudah ruby hubungi
  6. Giveaway tamat pada 4 Disember 2017 00.59PM
  7. 5 orang pemenang akan dipilih. Setiap pemenang akan menerima 1 botol  Jus Halia Sauda Anugerah Wellness.
  8. Hadiah akan di pos kepada anda! Mudah kan?
  9. Pemenang akan dihubungi pada 5 Disember 2017.
  10. Good Luck

Jika anda ingin membeli Jus Halia Sauda, boleh WhatsApp terus ke talian Khidmat Pelanggan bagi melakukan tempahan produk +60192227006. Selain itu anda boleh membeli di kedai jamu berhampiran atau membeli secara dalam talian di www.anugerahwellness.com

Post Author: Ruby

Ruby is a writer, entrepreneur and youtuber. The content of this blog consisting sponsor and personal experience. As i'm write something might different from other bloggers, alas different type of ideas give different result. Think and stay positive to keep our mind clean and healthy.

27 thoughts on “Jus Halia Sauda Anugerah Wellness

    SITI SYAMIM

    (December 3, 2017 - 8:15 pm)

    Halia untuk membantu proses detoksifikasi semulajadi tubuh badan
    Bawang Putih untuk membantu mengekalkan kesihatan fizikal secara semulajadi
    Cuka Epal untuk membantu melancarkan pencernaan
    Limau nipis untuk kesihatan tubuh badan
    Habbatus Sauda mempunyai manfaat kesihatan yang tidak ternilai
    Madu dpat membantu memberikan tenaga yang berpanjangan

    Saya inginkan Jus Halia Sauda untuk dihadiahkan kepada ayah saya.. saya perlukan minuman berkhasiat seperti ini untuk diamalkan

    Qisstiera

    (December 1, 2017 - 10:57 pm)

    Senangnya sekarang, minuman halia dah siap diproses. Tak payah dah la nak kupas halia lepas tu rebus bagai. Nanti nak cuba jugakla jus ni.

    SHAFYQAH AZAHAR

    (December 1, 2017 - 2:24 pm)

    bagus jugak produk ni, sesuai rasanya dengan sha yang selalu letih sejak kebelakangan ni. nak join giveaway jugaklah

    Bahan-bahan yang terdapat di dalam Jus Halia Sauda Anugerah Wellness ialah Halia, Bawang Putih, Cuka Epal ,Limau nipis, Habbatus Sauda, Madu. Sha inginkan jus halia sauda kerana sha perlukan makanan tambahan supaya badan sha takletih dah lepas ni.

    email : shfyqhazhr@gmail.com
    SHAFYQAH AZAHAR´s last blog post ..DAPAT CALL DARI NUMBER YANG MENCURIGAKAN?My Profile

    Zaleha Awaluddin

    (December 1, 2017 - 11:08 am)

    Suplemen dalam bentuk cecair memang lebih mudah untuk konsisten diamalkan.
    Zaleha Awaluddin´s last blog post ..Cara Beli Vivix Untuk Untung Lebih RM1,000 Sepanjang Disember 2017My Profile

    Bro Framestone

    (November 29, 2017 - 7:50 am)

    Alamak… baru plan nak join… Sekali dah tamat T-T

    menarik juga produk ini.. selalu juga minum air halia buat sendiri je… then buh madu
    Bro Framestone´s last blog post ..Mencari Nasi Beriani Paling Sedap Dekat Parit Raja, JohorMy Profile

    Ibu Zaid

    (November 27, 2017 - 2:48 pm)

    Halia memang banyak khasiatnya

    tak dapat di nafikan lagi sebab bagus untuk detoks dan buang angin dalam badan

    baik juga untuk penghadaman

    asalkan tak ambil berlebihan
    Ibu Zaid´s last blog post ..Tanda bersalin untuk persediaan ibu hamil kurang pengalaman!My Profile

    Ririey

    (November 27, 2017 - 10:21 am)

    ada sorg kwn ni byk sgt angin. boleh recommend kt dia haha

    Betty

    (November 26, 2017 - 10:19 pm)

    Bahan -bahan yang terdapat dlam Jus Halia Sauda ialah:

    Halia ,Bawang Putih ,Cuka Epal ,Limau nipis , Habbatus Sauda dan Madu

    Disebabkan metabolisme semakin hari semakin lambat, saya mempunyai masalah penghadaman dan sembelit. Saya nak cuba jus halia Sauda untuk mengekalkan kesihatan saya.

    betliewy@hotmail.com

    Azirahman

    (November 26, 2017 - 12:53 pm)

    Ramuan yang menarik ni. Mesti banyak angin keluar lepas minum. KEna cuba baru leh tahu kesannya. Tq for the info.

    Qbal Ramlan

    (November 26, 2017 - 10:14 am)

    Halia ni memang bagus. Selalunya kalau rasa perut tak selesa tu, bal buat jus hali rendam dalam air panas. Pastu minum.

    Lia Hasty

    (November 25, 2017 - 9:18 pm)

    makin berumur makin rendah metabolisma. tu yang risau. kena cari produk yang meningkat metabolisma badan sekarang ni. teringin nak cuba jus halia sauda ni.
    Lia Hasty´s last blog post ..Rambut Cantik Bersinar dengan Syampu dan Perapi Aperio Natural MalaysiaMy Profile

    kinah

    (November 25, 2017 - 1:03 am)

    Jus Halia Sauda Anugerah mengandungi bahan-bahan seperti
    Halia : Membantu proses detoksifikasi semulajadi tubuh badan
    Bawang Putih : Membantu mengekalkan kesihatan fizikal secara semulajadi
    Cuka Epal : Membantu melancarkan pencernaan
    Limau nipis : Untuk kesihatan tubuh badan
    Habbatus Sauda : Manfaat kesihatan yang tidak ternilai
    Madu : Membantu memberikan tenaga yang berpanjangan

    Saya inginkan Jus Halia Sauda kerana sejak dua menjak ni badan-badan selalu sakit. Moga dengan adanya Jus Halia Sauda ini dapat membantu mengurangkan sakit-sakit yang di alami sekarang. Tambahan pula usia pula dah semakin meningkat.

    kinahnazari@gmail.com

    Marsha

    (November 24, 2017 - 11:49 pm)

    Menarik bila baca kandungan dia…memamg sangat berkhasiat. Lepas ni boleh cuba jus ni
    Marsha´s last blog post ..Chomel | Toy & Surface CleanerMy Profile

    Marsha

    (November 24, 2017 - 11:49 pm)

    Menarik bila baca kandungan dia…memamg sangat berkhasiat. Lepas ni boleh cuba
    Marsha´s last blog post ..Chomel | Toy & Surface CleanerMy Profile

    seri wangi

    (November 24, 2017 - 10:54 pm)

    Produk Jus Halia Sauda Anugerah ni tentu bagus untuk kesihatan dan kita kena amalkan selalu jika mahu lihat keberkesanannya.

    Mahamahu

    (November 24, 2017 - 9:41 pm)

    Khasiat dan juga kebaikan produk minuman macam ni memang saya tak boleh nak nafikan memang sangat bagus tapi kena pengamalan yang kerap. Tapi komen sikit pasal botol tu saya tak berapa nampak tulisan kerana background yang full dengan corak. Itu jer hehehehe…
    Mahamahu´s last blog post ..Menyelinap Ke Dalam Hidangan Pizza Baru Daripada Anchor Food Professionals’My Profile

    Pivoine Peony

    (November 24, 2017 - 9:30 pm)

    Halia
    Bawang Putih
    Cuka Epal
    Limau nipis
    Habbatus Sauda
    Madu
    Saya inginkan Jus Halia Sauda sebab saya baru lepas pantang bersalin. Kadang kala badan Sejuk sebab tu nak minum Jus Halia Sauda.
    Pivoine Peony´s last blog post ..CONFINEMENT FACTS AND MYTHSMy Profile

    Bella Jamal

    (November 24, 2017 - 9:12 pm)

    Rasa dia macam mana? Pernah minum habbatus sauda alone rasanya macam kopi. Btw, Bella selalu buat air rebusan halia, serai dan kayu manis sendiri. La ni dah malas nak buat. Hehe.
    Bella Jamal´s last blog post ..1 Juta Hit’s Blog Kak BellMy Profile

    lin liena

    (November 24, 2017 - 7:34 pm)

    wah bagusnya produk ni…saya pun selalu kembung perut,nak cuba lah produk ni…mesti lega kalau angin banyak keluar
    lin liena´s last blog post ..Trendy neighbourhood in Singapore that worth paying a visit to.My Profile

    Suria Amanda

    (November 24, 2017 - 12:04 pm)

    Cik abg akak selalu kena angin tau…angin satu badan…hehehe…boleh la suggest kat dia produk ni..nampak bagus ni..
    Suria Amanda´s last blog post ..Magic Jelly Lovera Gel Ajaib Mampu Memulihkan Kulit Kering Dan RosakMy Profile

    Syafiera

    (November 24, 2017 - 11:53 am)

    I suka halia kadang kadang sagat halia halus halus masukkan dalam minuman twh I… perut buncit hilang sekelip mata sebu pun hilang lega… nanti nak check out la jus halia ni

    fathimah

    (November 24, 2017 - 11:11 am)

    kira detoks juga la kan. sebab dia buang angin dlm badan.orang mengandung or menyusu boleh amik tak?

    Normah Hassan

    (November 23, 2017 - 11:02 pm)

    Jus Halia Sauda Anugerah diformulasikan dari enam bahan yang terpilih iaitu halia,bawang putih,cuka epal,limau nipis,habbatus sauda dan madu.
    Mengapa saya inginkan jus halia sauda anugerah ini? Saya ingin menghadiahkan kepada suami kerana,
    Suami saya sering sakit kepala dan cepat letih.Saya percaya jus halia sauda anugerah ini mengandungi pelbagai khasiat yang dapat membantu suami saya mengatasi masalah tersebut.insha Allah 🙂

    Shima shamid

    (November 23, 2017 - 6:16 pm)

    Jus Halia Sauda Anugerah, Formulasi Dari Enam Bahan Terpilih

    Halia : Membantu proses detoksifikasi semulajadi tubuh badan
    Bawang Putih : Membantu mengekalkan kesihatan fizikal secara semulajadi
    Cuka Epal : Membantu melancarkan pencernaan
    Limau nipis : Untuk kesihatan tubuh badan
    Habbatus Sauda : Manfaat kesihatan yang tidak ternilai
    Madu : Membantu memberikan tenaga yang berpanjangan

    Saya inginkan jus halia sauda adalah kerana nak kelihatan cantik dalaman dan luaran walaupun usia dah meningkat.

    amihs_me@yahoo.com

    Jia Shin Lee

    (November 23, 2017 - 5:59 pm)

    Look at all the benefits! Very interesting product, I would like to try! Shall join this giveaway and hope for a chance to win!
    Jia Shin Lee´s last blog post ..Traditional Chinese Medicine treatment at JUST TCM 时尚中医 Damansara PerdanaMy Profile

    Linda

    (November 23, 2017 - 3:00 pm)

    ada giveaway. bestnya ! Nak join nanti
    Linda´s last blog post ..AirAsia dan Kidzania Kuala Lumpur raikan HARI KANAK-KANAK SEDUNIA – International Children’s DayMy Profile

    Mama Hakim

    (November 23, 2017 - 4:45 am)

    Ini kalau makan sure mama banyak sendawa sebab keluar angin
    Mama Hakim´s last blog post ..Cara merawat kencing manis dari rumah? Panduan dari A sampai Z!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.