Xperia XZ Premium Rosso

Xperia XZ Premium Rosso. Sony Xperia XZ Premium Kini Tersedia Dalam Warna Merah ‘Rosso’. Assalammualaikum semua! Musim perayaan semakin tiba! Ramai dikalangan kawan-kawan ruby meminati telefon pintar atau sebarang gadget di dalam warna merah! Kini, Sony Xperia XZ Premium tidak ketinggalan menyediakan warna kegemaran dan hit terkini iaitu Merah! Nama yang diberikan adalah Rosso. Rosso adalah dari bahasa Itali yang bermaksud merah. Sebutan dia rrrrosso. Hehehe.

Sony Xperia XZ Premium Kini Tersedia Dalam Warna Merah ‘Rosso’

Jika anda mahukan warna yang menepati gaya hidup dan member kehidupan lebih bermakna dari hanya bernasib baik, produk hebat dari Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) telah menyediakan Xperia XZ Premium yang kini boleh didapati dalam warna merah mewah, bergaya dengan nama ‘Rosso’. Cantik sangat Xperia XZ Premium Rosso. Ruby sangat suka warna merah. Rasa berani dan yakin!

Xperia XZ Premium Rosso

Setelah berita pelancarannya telah mendapat sambutan pada awal tahun ini, XZ Premium telah menarik perhatian orang ramai di seluruh dunia dengan ciri-ciri canggihnya termasuk paparan HDR 4K yang pertama pada telefon pintar, kamera Motion Eye™ inovatif yang menawarkan Super Slow Motion Video Recording. Peminat sekarang boleh mendapatkan telefon pintar ini dengan warna merah yang menakjubkan dengan Xperia XZ Premium Rosso.

Yang mewah, merah bertenaga adalah sempurna untuk teknologi canggih. Ia akan membezakan anda daripada orang ramai dan membuat telefon pintar anda menjadi perhatian, selaras dengan penampilan dan ciri inovatifnya.

Xperia XZ Premium Rosso Xperia XZ Premium Rosso Xperia XZ Premium Rosso

Harga Xperia XZ Premium Rosso

Xperia XZ Premium Rosso

Xperia XZ Premium Rosso akan tersedia di seluruh negara dari 6 November 2017 dan seterusnya di Kedai Sony yang terpilih, Sony Online Store dan Pusat Sony. Xperia XZ Premium Rosso akan dijual dengan harga RM3,399.

Warna merah Rosso bersesuaian untuk semua orang, sesuai dijadikan sebagai hadiah perayaan, ulang tahun kelahiran, ulang tahun perkahwinan dan hadiah ganjaran kepada diri sendiri! Dapatkan sekarang! Kunjungi kedai Sony berhampiran anda untuk rasai sendiri kemewahannya!

www.sonymobile.com/my/products/phones/xperia-xz-premium
www.facebook.com/sonymobile
www.instagram.com/sonymobilemy

7 thoughts on “Xperia XZ Premium Rosso”

  1. lama tak dengar cerita pasai xperia haha sha suka sony sebab kamera je tapi ada kawan guna xperia cakap takbest haha takpernah guna taktahu la, tapi yang ni nampak mcm best je dengancamera dia wow gitu

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.