Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

| |

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu. Assalammualaikum semua! Sihat ke? Hari ini ruby ingin berkongsi tentang kemaskini terkini dari pakaian sukan terbaik iaitu Jonlivia. Jika dulu ia dikenali sebagai Dunia Wanita di Facebook Page, kini Jonlivia berhasrat menukar nama facebook page tersebut kepada Jonlivia Melayu. Jadi ia lebih mudah dicari dan anda boleh dapat kemaskini tentang produk keluaran Jonlivia.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Jonlivia Peneraju Pakaian Senaman rakyat Malaysia, kini dalam Bahasa Melayu. Peneraju pakaian senaman rakyat Malaysia, Jonlivia, mengubah nama laman Facebook bahasa Melayu daripada ‘Dunia Wanita’ kepada ‘Jonlivia Melayu’. Tindakan ini berdasarkan kemudahan pelanggan-pelanggan melayu untuk mencari dan membeli melalui Facebook.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Sejak penubuhan Jonlivia Sdn Bhd, Jonlivia telah membantu ramai rakyat Malaysia dalam mencapai berat badan dan bentuk badan yang diidami. Dan kami sentiasa bersedia untuk berkhidmat dalam menyediakan pelbagai jenis produk untuk itu. Komunikasi yang terbaik merupakan asas bagi kami di Jonlivia. Untuk lebih membantu dan lebih memahami cabaran dan dugaan bagi mereka yang ingin menurunkan berat badan dengan lebih efektif tanpa menggunakan apa-apa supplimen yang menghiraukan.

“Kita mahu menjadi peneraju kehidupan aktif rakyat Malaysia yang mengalami masalah berat badan dengan menyediakan sebanyak mungkin produk dan perkhidmatan dalam membantu mereka yang ingin mendapat bentuk badan yang diidami” – Amirul Mu’min, Pengurus Pemasaran Jonlivia

Penjenamaan page Dunia Wanita kepada Jonlivia Melayu telah pun bermula sejak Ogos 2017 sempena hari kebangsaan Malaysia, dan mula beroperasi dan membantu lebih 1000 rakyat Malaysia yang ingin nampak langsing dan cergas.

Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu

Usaha Jonlivia untuk memberi informasi di dalam bahasa melayu pastinya mendapat sambutan hangat. Ini kerana ramai rakyat Malaysia ingin kurus! Kalau tidak kurus, pasti ingin sihat kan? Produk pakaian sukan dari Jonlivia sentiasa dikemaskini dengan trend terkini. Tambahan dari seleksi Activ Series. Amat mengagumkan! Rasa nak miliki semuanya!

Mengenai Jonlivia

 

Diasaskan pada tahun 2016 oleh mereka yang percaya dalam meningkatkan mutu kualiti pemakaian dalam senaman untuk menghasilkan impak yang lebih berkesan dalam gaya hidup sihat dan aktif.

www.jonlivia.com
www.facebook.com/jonlivia
www.instagram.com/jonlivia

Previous

3 Tahun Pertama Anak-Anak

Kumpul Pelekat 7-Eleven Justice League MAJIG™ Dan Berpeluang Menang Hadiah!

Next

4 thoughts on “Dunia Wanita Kini Dikenali Sebagai Jonlivia Melayu”

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.