Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum.  Assalammualaikum semua! Siang tadi ruby berkesempatan ke acara pelancaran produk kecantikan. Apa yang menakjubkan adalah produk ini diguna oleh ikon selebriti dan usahawan Malaysia iaitu Rozita Che Wan atau lebih mesra dikenali sebagai Che Ta. Dari awal kemunculan Che Ta, kita semua sudah kagum dengan kecantikan natural beliau. Sentiasa menjaga penampilan diri, kelihatan bergaya walau bergelar ibu dan kini sudah berusia 45. Pasti ramai tertanya-tanya apakah rahsianya. Hehehe.

Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Beliau merupakan salah seorang daripada selebriti popular tempatan yang telah berjaya menjadikan popularitinya sebagai sebuah jenama yang berkembang maju. Rozita Che Wan, nama yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan telah memanfaatkan jenamanya di dalam dunia perniagaan. Beliau telah menyasarkan untuk menakluki industri kosmetik melalui barisan jenama produk rekaan beliau. Selepas kejayaan beliau dalam melancarkan produk wangian, beliau bakal memperkenalkan produk kecantikan terbarunya iaitu NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM.

Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan merupakan serum yang membantu meningkatkan kesihatan kolagen. Serum ini juga mempunyai kesan pengukuhan dan pembentukan yang menjadikan kulit anda semakin lembut dan halus. Ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Penggunaan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan ini juga mampu mengatasi permasalahan tona warna kulit yang tidak sekata.

“Saya percaya bahawa ramai wanita mengalami kesulitan untuk mencari serum yang paling sesuai dengan kulit mereka. Ia menjadi tanggungjawab dan usaha kita untuk menggunakan produk yang terbaik bagi kulit kita. NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan adalah produk yang telah diuji dan terbukti berkesan, dan saya sendiri mencadangkan penggunaannya kepada wanita di luar sana yang masih mencari serum terbaik untuk kulit mereka.” kata Rozita Che Wan pada majlis pelancaran produk NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM yang dibawa oleh Rozita Che Wan.

Isi Kandungan Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Produk ini mengandungi Asid Hyaluronik dan Asid Ascorbic yang bertindak secara efektif dalam melindungi kulit dari tanda-tanda penuaan. Gabungan pelembab Asid Hyaluronik dan Vitamin C akan melindungi kulit daripada tekanan yang diterima dari persekitaran luar yang dapat mencetuskan tanda penuaan. Kandungan Aloe Vera juga dapat melembapkan kulit dan membuat kulit menjadi lebih berseri di samping dapat meremajakannya. Produk ini mempunyai kesan-kesan untuk menegangkan, menganjalkan dan mencerahkan kulit.

“Saya mempunyai kebimbangan yang sama seperti wanita lain. Kita bimbang jika kita tidak menjaga kulit dan jika kita menggunakan produk yang salah pada kulit kita. Oleh itu, saya dengan penuh keyakinan mengesyorkan kepada mereka yang mementingkan kualiti terbaik untuk menggunakan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM,” tambah Rozita Che Wan.

Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

Video Pelancaran Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum oleh Rozita Che Wan

 

NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM boleh didapati di pasaran bermula pada 28 Februari 2018. Dapatkan produk tempatan Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum oleh Rozita Che Wan pada harga RM 129.90 (20ML). Pengguna boleh mendapatkan NELL AESTHETICA CONCEPTION AGE LOCK CONCENTRATED SERUM oleh Rozita Che Wan daripada stokis dan agen di seluruh Malaysia di talian berikut 011-56935281, 011-56935291,011-56935287, 011-56935283 atau 011-56935289.

www.facebook.com/nellaestheticamy

www.instagram.com/nellaestheticamy

21 comments on “Rozita Che Wan Lancarkan Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum

  1. Pingback: Ulasan Produk Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum - RUBY - Malaysia Lifestyle Blogger

  2. Betty

    She looks elegance in her gold dream. Her products look exclusive too and the gold packaging suit the prestige of her products. Has not try the product but love to know more about her product.

    Reply
  3. Linda

    This new product looks good to try but the price is a bit high. Hopefully they will reduce the price so more people can afford it.

    Reply
  4. Emi

    Amboi panjang betul nama produknya pun haha. Rasanya macam ada nampak kat instagram che ta pasal produk baru ni. Tapi tak baca sangat pun, scroll gitu2 je. Tapi harga dia boleh tahan jugak eh seratus lebih.

    Reply
  5. Jane

    Produk Baru Nell Aesthetica Conception Age Lock Concentrated Serum nampak sesuai untuk saya. I should get some to try it out to looks young and healthy..

    Reply
  6. Shamiera Osment

    Serum ni wajib pakai kalau nak kulit sihat dan cantik kan..serum elok2 kebanyakan memang ratus2 harganya..apa salah support local product try serum che ta ni..mana tau muka cantik cam che ta pasni…

    Reply
  7. Syafiera Yamin

    wah che ta ni makin lama makin banyak produk dia…
    pandai betul dia berbisnes and follow the trend..

    nampak macam menarik tapi sebotol mahal lah bagi I haha
    still under belif punya penangan atm. hehehehhe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge